Neler Yeni

Keskin karambit, kelebek tarzı bıçaklar nereden alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kenpa
Bir çok insta sayfası satıyordu. Mağaza var mı bilmiyorum. Çakı kralına bir bak.
İş konuştuğunuz noktaya gelirse bir çakmak bile yeter. Bence de abartmamak lazım. Dijital cagdayiz herkes istediğini bir şekilde bulabilir. Adamin hobisidir,hoşuna gitmiştir, olabilir yani. Benim de olsun isterdim.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Yahu yasaya bakican sicilin kirlendimi ömür billah temizlenmez ben de koleksiyon yaptim 5-6 parca kaldi gerci şuan lakin tasima kargoyla al evinde diz

Wocix

80+ Bronze
Bıçak bir Silah'dır.
Yasal olan bir forum da gelip bir de nereden temin ederim bilgisi mi bekliyorsun.
Bıçak ile ne yapacağını bilmeyiz etmeyiz.
Malum çoğu kişi birbirini de tanımıyor ve niyetini de bilmiyoruz.
Beni sakın yanlış anlama.
Bugün bıçak nereden temin edilire cevap verir hale gelirsek , yarın silah'ın nereden temin edildiğini sorarlar.
Kal sağlıcakla ;)
Hocam adam b*çaklamak istesem karambit ve kelebek mi seçerdim? (ki öyle bir niyetim de yok) Yazdığımı okumuyor musunuz başlığa göre mi yorum yapıyorsunuz? Orada yazıyor paket açmak için ucu azıcık sivri olsa da yeterlidir diye lütfen soruma cevap vermeyeceksiniz benim açtığım konular yorum yapmayın kalın sağlıcakla
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsportacilarda olur da cogu tasinmaz bekci polis falan yakalarsa makattan kan alirlar
Fiyat bandını biliyor musun ne kadardır

Arkadaşım heves olabilir, koleksiyon yapma isteği olabilir vs. vs. her şey olabilir yani. O zaman meyve bıçağından başka bir şey satılmasın. Satın alan adamın ne niyetle aldığını nerden bileceksin? Hani fazla ciddiye alıyorsunuz bence. Benim de evimde bıçaklarım var. Kimseyi doğramıyorum. Ama sahip olmak hoşuma gidiyor. Yani ççççook işin extreme tarafından baktığınızı düşünüyorum. Zaten birisine kıyacak olan adam gelip burdan sormaz. Adam ekmek bıçağıylan doğrar yani. Hasmına karambiti mi layık görmüş yani? :D Takılmayın o yüzden. Ayrıca zeki meki demeniz uyuzuma kaçtı. Ben şakayla sizi tiye alırken sizin böyle artist konuşmanız hoş değil.
Ağzınıza sağlık hocam 🙏

istanbul avcılarda uçaklarda unutulan ürünlerin satıldıgı dükkar var oraya bak baya güzel mallar denk geliyor bazen
Fiyat bandını biliyor musunuz ne kadardır ortalama

Yahu yasaya bakican sicilin kirlendimi ömür billah temizlenmez ben de koleksiyon yaptim 5-6 parca kaldi gerci şuan lakin tasima kargoyla al evinde diz
Bildiğin bir yer var mi alma amacım koleksiyon ve paket açarken kullanmak azıcık sivri olsa bana yetecektir

Bir çok insta sayfası satıyordu. Mağaza var mı bilmiyorum. Çakı kralına bir bak.
İş konuştuğunuz noktaya gelirse bir çakmak bile yeter. Bence de abartmamak lazım. Dijital cagdayiz herkes istediğini bir şekilde bulabilir. Adamin hobisidir,hoşuna gitmiştir, olabilir yani. Benim de olsun isterdim.
Teşekkür ederim ağzınıza sağlık 🙏

Son düzenleme:

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Hocam adam b*çaklamak istesem karambit ve kelebek mi seçerdim? (ki öyle bir niyetim de yok) Yazdığımı okumuyor musunuz başlığa göre mi yorum yapıyorsunuz? Orada yazıyor paket açmak için ucu azıcık sivri olsa da yeterlidir diye lütfen soruma cevap vermeyeceksiniz benim açtığım konular yorum yapmayın kalın sağlıcakla

Fiyat bandını biliyor musun ne kadardır

Ağzınıza sağlık hocam 🙏

Fiyat bandını biliyor musunuz ne kadardır ortalama

Bildiğin bir yer var mi alma amacım koleksiyon ve paket açarken kullanmak azıcık sivri olsa bana yetecektir

Teşekkür ederim ağzınıza sağlık 🙏
50 tlden başlar sonrasi senin pazarlık gucune bağlı 😂
Örn: https://imgyukle.com/f/2022/05/31/Vk5dk1.jpg
35 TL'ye almistim 7-8 sene önce

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Av malzemeleri satan yerlere bakabilirsin.

H4ka4n

80+ Bronze
Bıçak bir Silah'dır.
Yasal olan bir forum da gelip bir de nereden temin ederim bilgisi mi bekliyorsun.
Bugün bıçak nereden temin edilire cevap verir hale gelirsek , yarın silah'ın nereden temin edildiğini sorarlar.
Kal sağlıcakla ;)
Adam haklı bilader ben nerden biliyim senin katanayla sokakta dolaşıp birilerini avlamaya çalışan biri olmadığını

Eclipse

80+ Bronze
Legal olarak kelebek satın almanız zor. Türkiye'de iki ağzı kesin bıçakların yasak olduğunu biliyorum. Bulundurulması mı taşınması mı bilmiyorum ama ortada bir yasak var. Karambitse internet alabilirsiniz.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Adam kesmek icin sürmene oneririm aksi halde adam sizi kesebilir
Microtech çok daha iyi hocam bilmeden konuşmayın

Bıçak bir Silah'dır.
Kal sağlıcakla ;)
Kardeş bıçak temin etmenin bir suçu yok evde bulunmasının da bir suçu yok fakat bazı bıçakları taşımak yasak otomatik yar8 otomatik ve kelebek gibi bıçakları taşımak yasak evde bulundurucaksa beni ilgilendirmez
Ayrıca ekmek bıçağı ile de adam öldürebiliri o zaman onu da önermeyin
Bence bireysel silahlanma da serbest olmalı

Wocix

80+ Bronze
Ben isportacidan almistim, genel guvenilirdir yüksek takipcili olanlar biraz tuzlu oluyolar ama ürün fazla
teşekkür ederim

Adam haklı bilader ben nerden biliyim senin katanayla sokakta dolaşıp birilerini avlamaya çalışan biri olmadığını
o zaman öneri yapmazsın bakarsın önüne ben diyorum orada ucu azcık keskin olması yeterlidir diye ? neyi sorguluyorsunuz hala anlamıyorum

Microtech çok daha iyi hocam bilmeden konuşmayın

Kardeş bıçak temin etmenin bir suçu yok evde bulunmasının da bir suçu yok fakat bazı bıçakları taşımak yasak otomatik yar8 otomatik ve kelebek gibi bıçakları taşımak yasak evde bulundurucaksa beni ilgilendirmez
Ayrıca ekmek bıçağı ile de adam öldürebiliri o zaman onu da önermeyin
Bence bireysel silahlanma da serbest olmalı
ağzına sağlık ama son cümlene katılamadım pek karambit alacağım önereceğin bir yer var mı?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
teşekkür ederim

o zaman öneri yapmazsın bakarsın önüne ben diyorum orada ucu azcık keskin olması yeterlidir diye ? neyi sorguluyorsunuz hala anlamıyorum

ağzına sağlık ama son cümlene katılamadım pek karambit alacağım önereceğin bir yer var mı?
İnstagram sayfaları var knives and weapons güvenilir diye biliyorum dm den güvenliğinden şüphe ediyorsan sorular sor

teşekkür ederim

Knives_weapons

Wocix

80+ Bronze
İnstagram sayfaları var knives and weapons güvenilir diye biliyorum dm den güvenliğinden şüphe ediyorsan sorular sor

Knives_weapons
önceden satın aldınız mı veya bir arkadaşınız satın aldı mı

Top Bottom