Beşiktaşlı Reyna
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 401
Memnun musun hocam benim klavyeye olur mu ?temudan magegee keycaps aldım 1 güne gelir 350 tl gıbı bıseye almıstım
Elimde beyaz modeller var premium ama fiyatlar 1k civarı ilgilenirsen yazabilirsinHayırlı forumlar, fotoğraftaki klavyeyi kullanıyorum ''Asus Rog Strıx Scope TKL Deluxe'' diye geçiyor. Tuşları beyaz yapmak istiyorum önerdiğiniz keycaps var mı ?
daha gelmedi gelınce tekrar yazarımMemnun musun hocam benim klavyeye olur mu ?
Detaylı bilgi verir misin ?Elimde beyaz modeller var premium ama fiyatlar 1k civarı ilgilenirsen yazabilirsin
Olur hocam sana zahmetdaha gelmedi gelınce tekrar yazarım
Subliminasyon baskılı keycapsler var dm at atayım fotoDetaylı bilgi verir misin ?
dostum geldi fena degil fiyatına göre iyiDetaylı bilgi verir misin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olur hocam sana zahmet
Pek güzel duracağını sanmam hocam tavsiye etmemHayırlı forumlar, fotoğraftaki klavyeyi kullanıyorum ''Asus Rog Strıx Scope TKL Deluxe'' diye geçiyor. Tuşları beyaz yapmak istiyorum önerdiğiniz keycaps var mı ?
Fotoğraf atar mısın ?dostum geldi fena degil fiyatına göre iyi
Mouse ve ksa beyaz o yüzden beyaz yapmak istedim dePek güzel duracağını sanmam hocam tavsiye etmem
Al Reis Türk Firması 6 Yıldır Var. Herhalde Trendyolda Sayfalarını Kapamışlar https://newkeycaps.com/products/cheddar-peynir-tasarim-esc-mekanik-klavye-tusu-artisan-keycapsHayırlı forumlar, fotoğraftaki klavyeyi kullanıyorum ''Asus Rog Strıx Scope TKL Deluxe'' diye geçiyor. Tuşları beyaz yapmak istiyorum önerdiğiniz keycaps var mı ?