klasik 300-500 liralik klavyenin tuşları bu zaten kardeşim hacbebim tuşların yandı bitti klavyemin tuş ihtiyacı var diyorsan al ozaman diğer türlü giriş seviyesi tuslardan farkı yokTamamda şuanki şartlara gore bu var
klasik 300-500 liralik klavyenin tuşları bu zaten kardeşim hacbebim tuşların yandı bitti klavyemin tuş ihtiyacı var diyorsan al ozaman diğer türlü giriş seviyesi tuslardan farkı yokTamamda şuanki şartlara gore bu var
Bu ney gııı knk hayırlı olsun ama klavye değişirsin herhalde hiç olmamışalırım bi hayırlı olsun 12 günde geldi çok hoşuma gitti
hocam valla benim acayip hoşuma gitti hemde dokusuda çok güzelBu ney gııı knk hayırlı olsun ama klavye değişirsin herhalde hiç olmamış
galiba hep siyah kullandığım için de olabilirhocam valla benim acayip hoşuma gitti hemde dokusuda çok güzel
Olabilir ama klavye ye yakışmamış knk gri vs olsa daha güzel olabilir di belkihocam valla benim acayip hoşuma gitti hemde dokusuda çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
galiba hep siyah kullandığım için de olabilir
Hocam kendi beğenmiş neyi zorluyonOlabilir ama klavye ye yakışmamış knk gri vs olsa daha güzel olabilir di belki
Hayırlı olsun hocam.alırım bi hayırlı olsun 12 günde geldi çok hoşuma gitti
Güle güle kullanalırım bi hayırlı olsun 12 günde geldi çok hoşuma gitti