Maalesef membrane klavyeye switch takamazsın,elindekini satıp mavi switchli bir klavye almak daha iyi olur.Logitech G213 kullanıyorum. WASD gibi bir kaç tuşa farklı tuşlar takmak istiyorum. Bunun için öneri istiyorum. Bir kaç tuşa da mavi switch. Mümkünatı var mıdır?
Bunun ne olduğunu çözemedim ama bu değil. Normal tuş yerine başka tuş alıp farklı renkte desende bir tuş takmaktan bahsediyorumşunun gibi bir şey mi?Akrilik Anahtar ve Clear Keycaps ile 12 Anahtar Cherry Switch Klavye Anahtarı Test Cihazı
Yalnızca US$15.99, en iyi 12 Anahtar Cherry Switch Klavye Akrilik Tabanlı ve Clear Keycaps'li Anahtar Test Cihazı, www.banggood.com adresinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz. online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
hocam bilmediğiniz konuya yorum atmayın klavye daha mekanik bile değil ve hocam keycap alamazsınız klzvyeniz membranCustom Keyboard Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar selam hobi olarak ve kullanmak için kaliteli bı custom Keyboard yapmak istiyorum kaça patlar ve nereden parça bulabilirimforum.donanimarsivi.com
farkettim switch takma kısmına odaklandım klavyeyi bilmedenhocam bilmediğiniz konuya yorum atmayın klavye daha mekanik bile değil ve hocam keycap alamazsınız klzvyeniz membran