Neler Yeni

Yardım Redragon k617 fizz switch ve keycaps nasıl seçilir

Emin1854

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin
Bütçe
5
Bugün K617 Fizz sipariş verdim ama switch ve keycaps değiştirmek istiyorum klavyeye 5 pinli switch oluyormuş mesela ben red switch 5 pinli yeni switch aldım Keycaps'i neye göre almam lazım ve nereden bulabilirim ve şu an gelecek olan K617 Fizz de abs tuşlar var PBT takabilir miyim klavyelerden hiç anlamıyorum. Birde bu klavye normalde ingilizce ben hepsiburada'dan sipariş verdim ama kullanıcı yorumlarında türkçe klavye harfler büyük enter bende satıcıya sordum dediler özel türkçe tuşlar falan dediler

Ekler

• Screenshot_2024-05-09-15-55-24-197_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-05-09-15-55-24-197_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    464.8 KB · Hit: 64
  • Screenshot_2024-05-09-15-55-37-749_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-05-09-15-55-37-749_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    673.3 KB · Hit: 66
Son düzenleme:

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enes Var
Bugün K617 Fizz sipariş verdim ama switch ve keycaps değiştirmek istiyorum klavyeye 5 pinli switch oluyormuş mesela ben red switch 5 pinli yeni switch aldım Keycaps'i neye göre almam lazım ve nereden bulabilirim ve şu an gelecek olan K617 Fizz de abs tuşlar var PBT takabilir miyim klavyelerden hiç anlamıyorum. Birde bu klavye normalde ingilizce ben hepsiburada'dan sipariş verdim ama kullanıcı yorumlarında türkçe klavye harfler büyük enter bende satıcıya sordum dediler özel türkçe tuşlar falan dediler
Pbt keycap takabilirsin. Eğer ISO versiyonu gelirse ISO keycap takımı alman lazım. Switchler için ise k617 fizz'in kullandığı hotswap soketleri outemu tarzı, yani hem 3 pin switch olması hemde pinlerinin ince olması lazım. 5 pin switch kullanmak istiyorsan plastik pinleri kırman ve eğer ince pinli değilse pinlerini inceltmen lazım çok uğraş. 3 pinli isede illaha uyumlu olmuyor pinleri ince değilse yine inceltmen lazım.

Direkt olarak uyumlu olan bazı switchler

KTT Kang White
Akko Switchler
3 pin outemu switchler
CIY Asura

Eğer bütçen varsa ve tactile switch seviyorsan önerim aliexpress indirim dönemlerinde CIY Asura alman

Emin1854

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pbt keycap takabilirsin. Eğer ISO versiyonu gelirse ISO keycap takımı alman lazım. Switchler için ise k617 fizz'in kullandığı hotswap soketleri outemu tarzı, yani hem 3 pin switch olması hemde pinlerinin ince olması lazım. 5 pin switch kullanmak istiyorsan plastik pinleri kırman ve eğer ince pinli değilse pinlerini inceltmen lazım çok uğraş. 3 pinli isede illaha uyumlu olmuyor pinleri ince değilse yine inceltmen lazım.

Direkt olarak uyumlu olan bazı switchler

KTT Kang White
Akko Switchler
3 pin outemu switchler
CIY Asura

Eğer bütçen varsa ve tactile switch seviyorsan önerim aliexpress indirim dönemlerinde CIY Asura alman
Çok teşekkür ederim ama ben hepsiburada'dan sordum 5 pinli switch dediler 3 pin olmuyormuş ve pbt keycaps daha iyi diyorlar iso türkçe klavye gönderiyorlar fotoğrafta göstermiştim bide mesela ben pbt keycaps bu switch'e uygun nerdenen bulurum amazon'a pbt keycaps yazıyorum yani anlamadım hepsiburada'dan sordum adamlara ben dedim ben bu klavyeye neye göre keycaps alıcam dedim dediler boyutuna göre aynı olması lazım falan dediler bende sonra sordum klavye tuşlarının boyutunu 1.3 cm dedi amazonda baktım hep genelde keycapsler 2.8 cm falan bu klavye işini hiç bilmediğim için soruyorum

Top Bottom