Kia Rio 1.5 2008 EX COMFORT

erigena.

80+
Reaksiyon skoru
214
Bugün aracı bakmaya gideceğiz sizce alınacak bir araçmıdır kasa tipi hb bu arada 61.000 gibi bir fiyatı var 59-60.000 kadar düşer alınabilirmi içi daha yeni gibi tertemiz ön çamurluk değişmiş harici boya vs hiç bir şey yok. 60.000 TL lere europa clio tofaş gibi araçları satıyorlar bana 2008 model iyi gibi geldi görüşlerinizi merak ediyorum.

Dizel mi araba?
Kaç km de?
Dış iö kondisyonu nasıl?
Hasar kaydı kaza boya durumu nedir?
60k paraya 2008 araba tabii iyi
İlan varsa atın hocam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aracın kmsi yüksek fakat Kia larda çelik motor vardır devirli sürerseniz 1mn kmye kadar gittiğini duymuştum.

Hocam araçın sol ön çamurluğuna çöp kamyonu ezmiş değişmiş harici boya hasar kaydı değişen yok.Çamurluğunda çok bir etkeni olcağını sanmıyorum bi kapı değil ennihayetinde.Tavanında doludan kaynaklı 1 göçük varmış fazla abartıalcak bir şey değilmiş,Tanıdıklar var tavanı rahat hallederiz.

Aracın iç kondisyonu 10numara bana kalırsa yırtık deforme vs yok torpidosu tertemiz. @Denizgezen

Bugün aracı bakmaya gideceğiz sizce alınacak bir araçmıdır kasa tipi hb bu arada 61.000 gibi bir fiyatı var 59-60.000 kadar düşer alınabilirmi içi daha yeni gibi tertemiz ön çamurluk değişmiş harici boya vs hiç bir şey yok. 60.000 TL lere europa clio tofaş gibi araçları satıyorlar bana 2008 model iyi gibi geldi görüşlerinizi merak ediyorum.
muhtemelen 50-80 bin arası daha sürerseniz revizyona girmesi gerekir motorunun tertemiz bakarsanız

muhtemelen 50-80 bin arası daha sürerseniz revizyona girmesi gerekir motorunun tertemiz bakarsanız
Hocam babamın araba konusunda maşallahı var.Titizlik olsun motoru olsun aşırı detaylı bakar.Bizde 2009 Ford Focus vardı sedan maddi durum nedeni ile sattık ne boyası ne değişeni vardı.40K ya aldık 110K ya sattık :D

Hocam revizyon derken suyundan yağından vsmi bahsediyorsunuz yoksa büyük çaplı bir revizyonmu.

@Denizgezen sordun gittin kral :D

Son düzenleme:
Hocam babamın araba konusunda maşallahı var.Titizlik olsun motoru olsun aşırı detaylı bakar.Bizde 2009 Ford Focus vardı sedan maddi durum nedeni ile sattık ne boyası ne değişeni vardı.40K ya aldık 110K ya sattık :D

Hocam revizyon derken suyundan yağından vsmi bahsediyorsunuz yoksa büyük çaplı bir revizyonmu.

@Denizgezen sordun gittin kral :D
Revizyon derken komple motor manasında söylemiş
bu yağ su olaylarını arabayı alır almaz yaptırın bir bakım yaptırın sonra bir kontrol ettirin ön takım vs. bir sıkıntı var mı yokmu?

Aracın kmsi yüksek fakat Kia larda çelik motor vardır devirli sürerseniz 1mn kmye kadar gittiğini duymuştum.

Hocam araçın sol ön çamurluğuna çöp kamyonu ezmiş değişmiş harici boya hasar kaydı değişen yok.Çamurluğunda çok bir etkeni olcağını sanmıyorum bi kapı değil ennihayetinde.Tavanında doludan kaynaklı 1 göçük varmış fazla abartıalcak bir şey değilmiş,Tanıdıklar var tavanı rahat hallederiz.

Aracın iç kondisyonu 10numara bana kalırsa yırtık deforme vs yok torpidosu tertemiz. @Denizgezen
O motorlar dayanıklı evet
O çamurluk değişimi bence takılacak bir şey değil . Kondisyonu da güzel arabanın zaten 60k paraya araba yok piyasada. Bir motoruna baktırın eğer iyi derlerse direk alın bu paraya kaçmaz fırsat. Km yüksek fakat motor güzelse takılmayı buna bence

Motor yağ yakmıyorsa bir sorun sıkıntı yoksa hararet görmediyse üstünde ki şöförde iyiyse gerek yok
Tabi yakıtta önemli petrol ofisi shell önerimdir

@Denizgezen hocam arabayı dışından bahsedeyim arabanın çamurluğu harici bişey yok zaten + olarak arka tamponun altında taş atmasından dolayı boya kakması var 1 adet ondan sonra içine geleyim.Arabanın iç kondisyonu 10 üzerinden 10 tavan döşemesi tertemiz koltuğu torpidosu tertemiz kapı yüzleri temiz koltukları tertemiz aracı içini görünce diyosun iyi olduğunu anlıyorsun zaten fakat tek canımı sıkan arka görünüşünü sevmiyorum

kaporayı verdik yarın motoruna güzel bi baktıracağız olursa alacağız hayırlısıyla @Denizgezen

Hocam araç konularını seviyorum fakat genelde kimse açmıyor :(

@Denizgezen hocam arabayı dışından bahsedeyim arabanın çamurluğu harici bişey yok zaten + olarak arka tamponun altında taş atmasından dolayı boya kakması var 1 adet ondan sonra içine geleyim.Arabanın iç kondisyonu 10 üzerinden 10 tavan döşemesi tertemiz koltuğu torpidosu tertemiz kapı yüzleri temiz koltukları tertemiz aracı içini görünce diyosun iyi olduğunu anlıyorsun zaten fakat tek canımı sıkan arka görünüşünü sevmiyorum
Hocam içi falan gerçekten güzel duruyor
Motoru güzelse alın

kaporayı verdik yarın motoruna güzel bi baktıracağız olursa alacağız hayırlısıyla @Denizgezen

Hocam araç konularını seviyorum fakat genelde kimse açmıyor :(
Hayırlı olsun
İnşallah motoru güzeldir alırsınız

Teşekkür Ederim inşallah sıkıntısız alırız fakat satmaktan korkuyorum 350 binde sonuç olarak

Hocam @Denizgezen aracı ekspertize soktuk motorunu gösterdik araçta ön kaput ve parça parça boya varmış,Lifte kaldırdık kartelin oralar hep yağdı,hava akışını sağlayan bir sensör varmış o bozuk 2000 tl dedi neyse adam 61k dan 58k ya düştü yarı yarıya ödeyelim dedi fakat 350 binde alıp uğraşacaksın 400 bine kadar sürersin sıkıntılı işler vazgeçtik ayrıca bu çıkanların adamın haberi yok bizle beraber öğrendi :D

Hocam @Denizgezen aracı ekspertize soktuk motorunu gösterdik araçta ön kaput ve parça parça boya varmış,Lifte kaldırdık kartelin oralar hep yağdı,hava akışını sağlayan bir sensör varmış o bozuk 2000 TL dedi neyse adam 61k dan 58k ya düştü yarı yarıya ödeyelim dedi fakat 350 binde alıp uğraşacaksın 400 bine kadar sürersin sıkıntılı işler vazgeçtik ayrıca bu çıkanların adamın haberi yok bizle beraber öğrendi :D
Hava akışını sağlayan sensör
Akışmetre makinede verdiyse kesin bozuk diyemeyiz tesisatta da olabilir
Yağ olayı da kaçar yani belki eski yağdır bakınca katman katman olmuştur bakmadan bir şey diyemem
Bence çok önemli şeyler değil gene para düşülürdü ama bunun için vazgeçmezdim ben
Km yüksek olması sıkıntı ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,454
Üyeler
175,216
Son üye
Rooys
Geri