tamam ihtiyar en alsatçı sensinİnsanlara olan nefretiniz kör etmiş uçak bileti TC ile alınıyor kişiye özel.
Kanka 1 euro değil. 1euro + bütün vergiler 725 tl mükemmel fiyat.Boşuna bakmayın beyler gidişi en uygun 750-800 buluyorsunuz onunda dönüşüne bakarsanız minumum +1200 lira ha fiyat size yine uyuyorsa ona bir şey diyemem. 1 Euro kampanyası da çoktan bitmiş. Halen devam ediyor diyenler ne yaşıyor anlamadım.
Sabahtan beri kampanya günlerine baktım komple dediğim gibi en düşük 750 ye var.
Şimdi anlaşıldı senin derdin xD o da 1 gün durdu oturup takip edip alaydın. Elinden ekmeğini suyunu almışım gibi ağlanmana gerek yokSen ne anlatıyon be reis, barracuda x indirimini kaçırmıştım, facebookta geçmiş ilanın hala duruyor
aynen knk evine barkına çökecekler salşkşgjnhlsşadjkhgnlsjdakgalsatçıların gözü yaşlı birde konu sahibini linçliyorlar , allah göstermesin la daki yangın burada çıksa yağmacılar bizim alsatçılar olacak muhtemelen
Tezcan senmisinForumca Kıbrıs Havalimanı'nda buluşma etkinliği yapalım hadi
Al satçı değil de fırsatçı desek daha doğru olur hocam yurtdışından kargoyla gelen ürün 400 tl iken burada satıcılar 670 tl ye koymuş mesela bu fırsatçı oluyor al satçı değilalsatçıların gözü yaşlı birde konu sahibini linçliyorlar , allah göstermesin la daki yangın burada çıksa yağmacılar bizim alsatçılar olacak muhtemelen