Neler Yeni

Kıbrıs uçak bileti 1 Euro + Vergi

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Samet can
1 euro + vergilerle 700 e mi geliyor yoksa ben mi bulamadım kampanyalı biletleri.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Alihan YILMAZ
Bu fiyatlar uçak boş kaldığı zaman son saniye fiyatları. Koltuk zaten boş kalacak, bir kişi daha bin se, dönüşte kazanırız mantığı. Hafta içi ve gece uçuşlarına bakın.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Ömer Murat KARACA
Temuda 20K tane mouse satıldı. 100 stoklu hazır sisteme sitem edilse anlarım, 20K tane satılan şeye laf yapmanız saçmalıktan başka bir şey değil. İnsan a*tal olsa bir tane denk getirir alır 1 ay stokta kaldı F75 ile Apex mouse. Pro'su bile daha 2-3 gün önce vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önyargıya sinirleniyorum. Sanki ucuza ekmek bulunmuş da aç insanların ekmeğine çökülüyormuş gibi davranılmasına sinirleniyorum

Adamın uçak bileti almaktan haberi yok, boş cümleyle konu açıyor ama saçmalayan ben oluyorum :)
Al satçı mısın diye soranlara: Her önüne geleni alıp satmayan bir al satçıyım evet. 50-100 stoklu anlık indirime el sürmem ama binlerce satılan şeyden de alırım. Herkesi hazır sistemlere bot basıp 100 stoktan 20'sini alıyormuş gibi davranıyorsunuz bu önyargıya haklı olarak eleştiride bulunuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Samet can
Bu fiyatlar uçak boş kaldığı zaman son saniye fiyatları. Koltuk zaten boş kalacak, bir kişi daha bin se, dönüşte kazanırız mantığı. Hafta içi ve gece uçuşlarına bakın.
son saniye olamaz 15 16 ocakta alınıyor ama bilet tarihleri 18 şubattan sonra olmalı.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Alihan YILMAZ
son saniye olamaz 15 16 ocakta alınıyor ama bilet tarihleri 18 şubattan sonra olmalı.
Anlaşılan o tarihten sonra rezervasyon yapan olmamış.

Ve sınırlı yolcu sayısı eklemişlerdir, eminim.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Y K
Temuda 20K tane mouse satıldı. 100 stoklu hazır sisteme sitem edilse anlarım, 20K tane satılan şeye laf yapmanız saçmalıktan başka bir şey değil. İnsan a*tal olsa bir tane denk getirir alır 1 ay stokta kaldı F75 ile Apex mouse. Pro'su bile daha 2-3 gün önce vardı

Önyargıya sinirleniyorum. Sanki ucuza ekmek bulunmuş da aç insanların ekmeğine çökülüyormuş gibi davranılmasına sinirleniyorum

Adamın uçak bileti almaktan haberi yok, boş cümleyle konu açıyor ama saçmalayan ben oluyorum :)

"

"
Cümleni anlayamadım? Uçak bileti almaktan neden veya nasıl haberim olmasın? Ne demek istiyorsun yani? Bana açıklar mısın? Mükemmelce düşünülüp, üzerinde taslak hazırlayarak kurduğun cümleni anlamaya çalışıyorum.

Al-Satci misin?

kabul etti önceki gönderisinde, ağır bir lafta etmedim, etsek demek ki kahrolacak.

1 euroya bilet vemezler

565 TL olarak alınabiliyor kayseri-lefkoşa var mesela.

Bende anlayamadim onu

her havalimanı değil bazılarında var.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Ömer Murat KARACA
"

"
Cümleni anlayamadım? Uçak bileti almaktan neden veya nasıl haberim olmasın? Ne demek istiyorsun yani? Bana açıklar mısın? Mükemmelce düşünülüp, üzerinde taslak hazırlayarak kurduğun cümleni anlamaya çalışıyorum.

kabul etti önceki gönderisinde, ağır bir lafta etmedim, etsek demek ki kahrolacak.

565 TL olarak alınabiliyor kayseri-lefkoşa var mesela.

her havalimanı değil bazılarında var.
kalbim kırıldı :)

ahmi16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet
Soğuk zamana denk getirmişler yoksa 3-5 hgünlük plan yapılabilirdi

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Y K
kalbim kırıldı :)

Kimseyi hedef almıyorum, mizahi bir dil ile yazmaya çalıştım. Kırdıysam kusura bakma. Konunun benim için önemi yok, olamaz da, amaç burada belki birkaç gün kafa dinlemek isteyip bütçesi yetmeyenler içindi. Tesadüf gördüm, paylaşmak istedim. Bu kadar.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Ömer Murat KARACA
Kimseyi hedef almıyorum, mizahi bir dil ile yazmaya çalıştım. Kırdıysam kusura bakma. Konunun benim için önemi yok, olamaz da, amaç burada belki birkaç gün kafa dinlemek isteyip bütçesi yetmeyenler içindi. Tesadüf gördüm, paylaşmak istedim. Bu kadar.
estağfurullah, Kalbim kırıldıyı ciddi yazmadım. Genel olarak al-satçılara yerine göre haklı - yerine göre haksız bir önyargı var. Kişisel, TC ile alınabilen bir şeye al satçılara vs yazmanıza sitem ettim sadece. Yukarıda belirttiğim gibi her önüne geleni alıp satmayan bir al satçıyım evet. 50-100 stoklu anlık indirime el sürmem ama binlerce satılan şeyden de alırım. ilk sayfadaki yoruma bakarsanız 1 ay stokta duran, 20K mouse 25K klavye satılan yerde adam analarına sövsek hak demiş xD. Adam kafasına kodlamış yani al satçı gördün mü yapıştır gibisinden. İnsanlar; her ürüne, her indirime bot basıp 100 stoktan 20'sini alıyormuş gibi davranıyor. Buna da haliyle eleştiride bulunuyorum. Ha yine 100 stoklu, insanların para biriktirip almaya çalıştığı, çıksa da alsak diye beklediği, belki de babasına karne hediyesi aldıracağı tarzdaki hazır sistem vb. ürünlere çökenleri birlikte eleştirelim ancak küfür ve önyargı hoş şeyler değil (bunu yine genele söylüyorum size karşı değil)
Benim de tüm yazdıklarım cümle özelinde şahsi idi ancak eleştirim genele. Yanlış bir şey yazıp kırdıysam siz de kusura bakmayın🙏🏻

Bu arada linki arkadaşıma attım, 1-2 günlük git gel yapacak Kıbrıs'a. Teşekkürler

Top Bottom