D3ATHLY
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 930
- İsim
- Y K
- Konu Sahibi Konu Sahibi
estağfurullah, Kalbim kırıldıyı ciddi yazmadım. Genel olarak al-satçılara yerine göre haklı - yerine göre haksız bir önyargı var. Kişisel, TC ile alınabilen bir şeye al satçılara vs yazmanıza sitem ettim sadece. Yukarıda belirttiğim gibi her önüne geleni alıp satmayan bir al satçıyım evet. 50-100 stoklu anlık indirime el sürmem ama binlerce satılan şeyden de alırım. ilk sayfadaki yoruma bakarsanız 1 ay stokta duran, 20K mouse 25K klavye satılan yerde adam analarına sövsek hak demiş xD. Adam kafasına kodlamış yani al satçı gördün mü yapıştır gibisinden. İnsanlar; her ürüne, her indirime bot basıp 100 stoktan 20'sini alıyormuş gibi davranıyor. Buna da haliyle eleştiride bulunuyorum. Ha yine 100 stoklu, insanların para biriktirip almaya çalıştığı, çıksa da alsak diye beklediği, belki de babasına karne hediyesi aldıracağı tarzdaki hazır sistem vb. ürünlere çökenleri birlikte eleştirelim ancak küfür ve önyargı hoş şeyler değil (bunu yine genele söylüyorum size karşı değil)
Benim de tüm yazdıklarım cümle özelinde şahsi idi ancak eleştirim genele. Yanlış bir şey yazıp kırdıysam siz de kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada linki arkadaşıma attım, 1-2 günlük git gel yapacak Kıbrıs'a. Teşekkürler
Estağfurullah. Rica ederim, ne güzel, hayırlı yolculuklar.