Neler Yeni

Kıbrıs uçak bileti 1 Euro + Vergi

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Y K
estağfurullah, Kalbim kırıldıyı ciddi yazmadım. Genel olarak al-satçılara yerine göre haklı - yerine göre haksız bir önyargı var. Kişisel, TC ile alınabilen bir şeye al satçılara vs yazmanıza sitem ettim sadece. Yukarıda belirttiğim gibi her önüne geleni alıp satmayan bir al satçıyım evet. 50-100 stoklu anlık indirime el sürmem ama binlerce satılan şeyden de alırım. ilk sayfadaki yoruma bakarsanız 1 ay stokta duran, 20K mouse 25K klavye satılan yerde adam analarına sövsek hak demiş xD. Adam kafasına kodlamış yani al satçı gördün mü yapıştır gibisinden. İnsanlar; her ürüne, her indirime bot basıp 100 stoktan 20'sini alıyormuş gibi davranıyor. Buna da haliyle eleştiride bulunuyorum. Ha yine 100 stoklu, insanların para biriktirip almaya çalıştığı, çıksa da alsak diye beklediği, belki de babasına karne hediyesi aldıracağı tarzdaki hazır sistem vb. ürünlere çökenleri birlikte eleştirelim ancak küfür ve önyargı hoş şeyler değil (bunu yine genele söylüyorum size karşı değil)
Benim de tüm yazdıklarım cümle özelinde şahsi idi ancak eleştirim genele. Yanlış bir şey yazıp kırdıysam siz de kusura bakmayın🙏🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada linki arkadaşıma attım, 1-2 günlük git gel yapacak Kıbrıs'a. Teşekkürler

Estağfurullah. Rica ederim, ne güzel, hayırlı yolculuklar.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Onur Erçakır
Rum tarafına bizi geçirtmiyor değil mi ?

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mert kaan benek
Antalyadan en uygun ne kadar

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Bay fahare
Kıbrıstan tax free alışveriş yapılabiliyor mu bilgisayar ürünlerinde çeşit var mı? Türkiyeden ucuza gelir mi ?(Birisi konu açmıştı yok bizi tanımıyorlar tarzı bir şey demişti)

Rum tarafına bizi geçirtmiyor değil mi ?
Onun için vize gerekiyor muhtemelen

sinans207

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Sinan Selçuk Topalan
Kıbrıstan tax free alışveriş yapılabiliyor mu bilgisayar ürünlerinde çeşit var mı? Türkiyeden ucuza gelir mi ?(Birisi konu açmıştı yok bizi tanımıyorlar tarzı bir şey demişti)

Onun için vize gerekiyor muhtemelen
rez

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Al satçı mısın diye soranlara: Her önüne geleni alıp satmayan bir al satçıyım evet. 50-100 stoklu anlık indirime el sürmem ama binlerce satılan şeyden de alırım. Herkesi hazır sistemlere bot basıp 100 stoktan 20'sini alıyormuş gibi davranıyorsunuz bu önyargıya haklı olarak eleştiride bulunuyorum
Yani al satçısın :) şaşırmadım

yaman..k

80+ Silver
Yani al satçısın :) şaşırmadım
Dostum , al satçı olsa size ne yazar onu anlayamadım aula f75 dediğin klavye nereden baksan 1 ay sınırsız stokta kaldı burada kimsenin hakkı yenmedi , ayrıca isterse 10 stoklu çok uygun fiyatlı sistemi alıp satar sizi nereden alakadar ediyor acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Dostum , al satçı olsa size ne yazar onu anlayamadım aula f75 dediğin klavye nereden baksan 1 ay sınırsız stokta kaldı burada kimsenin hakkı yenmedi , ayrıca isterse 10 stoklu çok uygun fiyatlı sistemi alıp satar sizi nereden alakadar ediyor acaba ?
Sende al satçısın galba, bende biliyorum aldığımda 10 ar tane 20 şer tane almayı ama almıyorum neden çünkü bunun türkiyede ki muadillerini alamayanlar var. Etik değil. Belki al satçılar fazla fazla toplamasaydı 1 ay değil 2 ay "sınırsız" stokta duracaktı.

frqn

80+
Al satçı mısın diye soranlara: Her önüne geleni alıp satmayan bir al satçıyım evet. 50-100 stoklu anlık indirime el sürmem ama binlerce satılan şeyden de alırım. Herkesi hazır sistemlere bot basıp 100 stoktan 20'sini alıyormuş gibi davranıyorsunuz bu önyargıya haklı olarak eleştiride bulunuyorum
Sen ne anlatıyon be reis, barracuda x indirimini kaçırmıştım, facebookta geçmiş ilanın hala duruyor :D

yaman..k

80+ Silver
Sende al satçısın galba, bende biliyorum aldığımda 10 ar tane 20 şer tane almayı ama almıyorum neden çünkü bunun türkiyede ki muadillerini alamayanlar var. Etik değil. Belki al satçılar fazla fazla toplamasaydı 1 ay değil 2 ay "sınırsız" stokta duracaktı.
Dostum , O ürün 1 ay stokta durdu hadi bir gün stokta dursa tamam , neredeyse bütün sosyal mecralarda paylaşıldı hala birisi almadıysa beni alakadar etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Dostum , O ürün 1 ay stokta durdu hadi bir gün stokta dursa tamam , neredeyse bütün sosyal mecralarda paylaşıldı hala birisi almadıysa beni alakadar etmez.
Sen olayı neden başta aula ya çektin? Burdaki sorun genel al satçı sorunu

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
temuda gördük hocam 500 liralık fareyi 2000 tl ye satıyorlar şimdi fırsatçılık diz boyu, konu sahibi analarına sövse haklı bu arada.
al-satçısın heralde niye bu kadar sinirleniyorsun. Senin gibiler forumu doldurduğu için adam uçak bileti indirimi bile paylaşırken korkuyor.
Al satçı olsa size giren çıkan ne indirim var ve yetişemediniz alamadınız ister 1 stoklu sistemi alıp satar ister 20000 stoklu mouse ve klavyeyi kendinizde hiçbir kusur yok sanıyorsunuz bir de. Al satçı da değilim

Top Bottom