Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Pahalı memleket ya.
Alkol ve motorin dışında fenan.
Pahalı memleket ya.
max 3 litre getirebiliyorsun knk onuda gümrükteki yetkililere göre hepsini geçiremiyorsun, abim gelirken 3lt viski almış 2lt sine el koymuşlar, kafalarına göre alıyorlar gümrükte, gümrükten bir şey geçirmek o kadar kolay değil hem bir de gidiş dönüş bileti parası var, kurtarmaz bileAslında ordan alkol alıp trde satsak orda da burda da zengin oluruz.
Bunlar ile yaşanmıyor kiralar 2021 de en düşük 2250 TL 1+1 ekmek 4.5 TL rakı ile doyar millet. Ha ülkemiz de sıkıntılı ama abartmayın.
Bunlar ile yaşanmıyor kiralar 2021 de en düşük 2250 TL 1+1 ekmek 4.5 TL rakı ile doyar millet. Ha ülkemiz de sıkıntılı ama abartmayın.
Aynen rakı ile doyarsin abim Kıbrıs'ta sıkıntı yok.Züğürt tesellisi. Sanki Türkiye'de kiralar 500 liradan başlıyor. Bu kafayı değiştirin.
evimiz 135 metrekare şehrin ortasında bu aya kadar kiramız 900 tlydi 1100tl yaptılar 2100tl abartmayın her şehir istanbul değilBunlar ile yaşanmıyor kiralar 2021 de en düşük 2250 TL 1+1 ekmek 4.5 TL rakı ile doyar millet. Ha ülkemiz de sıkıntılı ama abartmayın.
gümrük afkAslında ordan alkol alıp trde satsak orda da burda da zengin oluruz.
AAAA bura bizim Hatay sınırılan ben arada gidiyorum böyle olduğuna şahit olmamıştım birde çadır koymuşlar bir daha lütfü savaşa o yokGümrük zaten afk?
Alıntıyı görüntüle
orada musluk suyu içilmiyor her binanın altında kocaman su depoları var plastik o sularda kokuyor. Hani bi laf varya alkol sudan ucuz diye cidden öyle. Son gittiğimde 1LT bomonti 3.45 500gr su 4 tlydi.