Neler Yeni

Türkiye de kafe açılır mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

quartle

80+ Gold
Okuyacağım bölüm belli işletme okuyacağım ailemin ekonomisi de gayet iyi 4 tane dükkan 1 tane carrefour var ve işletme okuduktan sonra carrefourun başına geçicem 10 yıl sonra dediğim de carrefourun başına geçip bir kaç yıl sermaye biriktirmekti
carrefour varsa tamamen ona yönelin bence bi de kafe açmaya gerek yok en işlek kafe bile sizin yaptığınız ciroyu yapmaz muhtemelen

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,612
İsim
uwu
Bencede yada eğer dükkanlar arasında fazla aktiflik yani okul bölgesi , hastane yakını ise orada dükkanı genişletme yada eğer gelir düşükse onu kafeye çevirebilirsin ama aktifse hiç uğraşma başında dur yeterli

Neutew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bertuğ Akdağ
Bencede yada eğer dükkanlar arasında fazla aktiflik yani okul bölgesi , hastane yakını ise orada dükkanı genişletme yada eğer gelir düşükse onu kafeye çevirebilirsin ama aktifse hiç uğraşma başında dur yeterli
sadece yazları açık çünkü turistik yerde yaz ayları dışında dükkan boş olduğu için açmıyor babam

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem
Merhaba. İleride kafe açmak gibi bir planım var. Aslında Kanada da açmayı düşünüyordum bazı kişiler değmez bazı kişiler değer diyor iyice kafam karıştı. Kanada da açmak daha yakın geliyor ama orada açmak için Türkiye ninkinden çok daha fazla sermaye gerek en az 5-6 milyon TL gibi. Türkiye de açmak daha uyguna geliyor ancak burada ki kazanç beni tatmin edebilir mi bilmiyorum. İstediğim en az yıllık 4 buçuk milyon TL. Sizce Türkiye de bu kadar veya daha fazlasını kazanabilir miyim?
Reklam ını iyi yaparsan O kafenin tutmama gibi ihtimali yok
Açtım bi kafe sabaha kadar müşteri bekle olmaz o iş bu iş sende bitiyor açacak san açayımı açmayım gibi şüpheye düşersen üstüne kafeyi açarsan batarsın

dnzz

80+
Konuyla ilgili tavsiye değil sadece aklıma geldi paylaşmak istedim (kimseye hakaret amacli degil )

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom