Türkiye de kafe açılır mı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Okuyacağım bölüm belli işletme okuyacağım ailemin ekonomisi de gayet iyi 4 tane dükkan 1 tane carrefour var ve işletme okuduktan sonra carrefourun başına geçicem 10 yıl sonra dediğim de carrefourun başına geçip bir kaç yıl sermaye biriktirmekti
carrefour varsa tamamen ona yönelin bence bi de kafe açmaya gerek yok en işlek kafe bile sizin yaptığınız ciroyu yapmaz muhtemelen

Bencede yada eğer dükkanlar arasında fazla aktiflik yani okul bölgesi , hastane yakını ise orada dükkanı genişletme yada eğer gelir düşükse onu kafeye çevirebilirsin ama aktifse hiç uğraşma başında dur yeterli

Bencede yada eğer dükkanlar arasında fazla aktiflik yani okul bölgesi , hastane yakını ise orada dükkanı genişletme yada eğer gelir düşükse onu kafeye çevirebilirsin ama aktifse hiç uğraşma başında dur yeterli
sadece yazları açık çünkü turistik yerde yaz ayları dışında dükkan boş olduğu için açmıyor babam

Merhaba. İleride kafe açmak gibi bir planım var. Aslında Kanada da açmayı düşünüyordum bazı kişiler değmez bazı kişiler değer diyor iyice kafam karıştı. Kanada da açmak daha yakın geliyor ama orada açmak için Türkiye ninkinden çok daha fazla sermaye gerek en az 5-6 milyon TL gibi. Türkiye de açmak daha uyguna geliyor ancak burada ki kazanç beni tatmin edebilir mi bilmiyorum. İstediğim en az yıllık 4 buçuk milyon TL. Sizce Türkiye de bu kadar veya daha fazlasını kazanabilir miyim?
Reklam ını iyi yaparsan O kafenin tutmama gibi ihtimali yok
Açtım bi kafe sabaha kadar müşteri bekle olmaz o iş bu iş sende bitiyor açacak san açayımı açmayım gibi şüpheye düşersen üstüne kafeyi açarsan batarsın

Konuyla ilgili tavsiye değil sadece aklıma geldi paylaşmak istedim (kimseye hakaret amacli degil )

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri