KİCK HOST NASIL KAPATILIR ?

Lumbuz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bir yayını izlerken gece yarısı uyuya kaldığımda yayıncı, yayını kapatırken host atıyor bir başkasına. O kanaldan bu kanala gidiyoruz biz uyurken. Her yayından gelen ses seviyesi de aynı değil. Gecenin bir yarısı birinin böğürmesiyle uyanıyorum. Bazılarından gelen normal konuşma sesi bile çok yüksek. Nasıl kapatırız bunu eklenti falan bir şey var mı ?

Bir yayını izlerken gece yarısı uyuya kaldığımda yayıncı, yayını kapatırken host atıyor bir başkasına. O kanaldan bu kanala gidiyoruz biz uyurken. Her yayından gelen ses seviyesi de aynı değil. Gecenin bir yarısı birinin böğürmesiyle uyanıyorum. Bazılarından gelen normal konuşma sesi bile çok yüksek. Nasıl kapatırız bunu eklenti falan bir şey var mı ?
izleme kanka uyurken çözümü basit

(kickin tv uyg olmadigindan pcde izledigini varsayarak) bilgisayari zamanlı kapatmaya ayarlayabilirsin

(kickin tv uyg olmadigindan pcde izledigini varsayarak) bilgisayari zamanlı kapatmaya ayarlayabilirsin
Evet haklısın ama belirtmeyi unuttum. Arka planda bazı otomasyon uygulamaları çalışıyor. Yani bilgisayarı kapatmamam lazım. Ama tarayıcıyı zaman ayarlı kapatmanın bir yolu varsa olur mesela.
Post automatically merged:

Arkadaşlar hallettim. Konuya sonradan gelip bakan olursa Chrome uzantı mağazasından aşağıdaki uzantının ismini yazarak yükleyebilir.

KCIK - kick.com plus better

Son düzenleme:
Geri