Kick için ekip arkadaşları

Reaksiyon skoru
0
Kick platformunda birlikte yayın yapıp eğleneceğimiz makara goygoy yapıp güzel shortlar çıkartacağımız ekip arkadaşları arıyorum genelde bf5 bf1 pubg cs2 valo fm world war z aftermath gibi oyunlar oynuyorum

Futbolu gündemi de takip edeceğimiz belirli bir erişkinlikte olan arkadaşlar gelirse daha güzel olur oyunlar çeşitlenebilir yaş 28

Mesaj atabilir ya da buradan yazabilirsiniz

Valla bende aynı konuyu açmıştım pek bi dönüş olmadı senin benim gibi 2 kişi daha bulursak olur sanki bu iş:)

yayına giricem birazdan nerden iletişime geçmek istersin konuşalım benim de arkadaşlarım var discordumda bir problem var ses gelmiyor özelden yazma şansın var mı

Futbolu gündemi de takip edeceğimiz belirli bir erişkinlikte olan arkadaşlar gelirse daha güzel olur oyunlar çeşitlenebilir yaş 28

Mesaj atabilir ya da buradan yazabilirsiniz
Kardesim ben de bu tarz bi arayiştayim, birincil amacim sosyallesmek, öte yandan da yayin esnasinda keyif alabilmek, eger hala bi topluluk olusturmayi amscliyosan bana ulasabilirsin. Yas 31

beraber oynayacak arkadaş arıyorsan hayatta kalma oyunları manyağı olduğum söylenir yaş 24
dc: emremrneleb

Geri