Kickboks mu body mi?

Reaksiyon skoru
16
186 boy 16 yaş 93 kilom var. Kamburum kollarım kilo almıyor kollarım kiloma göre zayıf ince duruyor. Kickboks da ögrenmek istiyorum body de yapmak istiyorum ama ikisini beraber yapamam sizce hangisini yapmalıyım şu an?

kickboks ile body kiyaslanir mi hocam :)
Kickboks tabii ki de

bence kıckboks

186 boy 16 yaş 93 kilom var. Kamburum kollarım kilo almıyor kollarım kiloma göre zayıf ince duruyor. Kickboks da ögrenmek istiyorum body de yapmak istiyorum ama ikisini beraber yapamam sizce hangisini yapmalıyım şu an?
bence 3 ay falan body fitness'a git vücudunu toparla kondisyonunu düzelt sonra kickbox

kickbox => kaan kazgan
body => savaş cebeci
hangi tarafta olmak istersin seç ;=)

Kickbox yaparken zaten fitness yapacaksın haftada belli günler ancak body kadar şişip parçalanmayacaksın, fit duracaksın ancak o kadar büyüyemeyeceksin. Bunun yanında daha hızlı olursun ve en önemlisi kendini korumayı öğrenirsin. Kendi önerim ikisini de belli süreler yap hangisine kendini daha yatkın ve istekli görürsen onu yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,691
Üyeler
184,479
Son üye
hkn16954
Geri