Neler Yeni

🔥İndirim Kiğılı Dik Yaka Şişme Mont 1.119,99 TL

GirayHan

80+ Platinum
Bu ülkenin en yaygın olayı özentilik yada popüler kültür değil mi zaten?
moda kendine yakışanı giymektir daha doğrusu kendine yakıştırdığını. bu ülkede tekstil konusunda ciddi güzel işler yapan firmalar var yılların markalarından biridir bu kiğılı. ama dediğin gibi popüler kültür kölesi genç nesil bunu anlamıyor ki zaten kiğılı markası da bu konuda çizgisi hiç bozmuyor ihtiyacı da yok. anlayan gidip alışveriş yapıyor anlamayan zaten mağazalarına uğramıyor. marka fanboyu değilim ama yılların markasının kalitesini bilen biri olarak savunurum. en azından yorumlarımızı okuyanlar varsa gidip berbat giyim markalarına para kaptırmaz diye düşünüyorum.

Timci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fehim Şalış
moda kendine yakışanı giymektir daha doğrusu kendine yakıştırdığını. bu ülkede tekstil konusunda ciddi güzel işler yapan firmalar var yılların markalarından biridir bu kiğılı. ama dediğin gibi popüler kültür kölesi genç nesil bunu anlamıyor ki zaten kiğılı markası da bu konuda çizgisi hiç bozmuyor ihtiyacı da yok. anlayan gidip alışveriş yapıyor anlamayan zaten mağazalarına uğramıyor. marka fanboyu değilim ama yılların markasının kalitesini bilen biri olarak savunurum. en azından yorumlarımızı okuyanlar varsa gidip berbat giyim markalarına para kaptırmaz diye düşünüyorum.
Finans şirketinde çalıştığımdan dolayı işim gereği takım elbise ve ceket çok giymek zorunda kalıyorum. Ceket ve takım elbise konusunda Pierre Cardin ile DS Damat'ı genellikle tercih ederim. Ancak bazen Kiğılının linkteki gibi casual ceketleri çıkıyor ve havada kapıyorum. Keza gömlekleri ve hırkaları da öyle. Yani bu işin şu marka genç bu marka yaşlı işi yok. Evet genel olarak markaların bir kalıbı vardır, Kiğılı daha ağır bir tasarım sunar ancak Kiğılı giyen yaşlı değildir. Keşke bunu anlasalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,082
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom