Neler Yeni

Kılıçdaroğlu Gençlere 6 Vaadini Açıkladı

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
İlk defa YAPILABİLECEK ve ZOR olmayan bir şey sunmuş, hoşuma gitti.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Ah be ustam hiç güven vermiyorsun :uzgunpeepo:

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Kemal Kılıçdaroğlu:

1- Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) sıfırlanacak. İlk internet aboneliklerinden vergi alınmayacak ve indirimli paketlere ulaşmaları sağlanacak.

2- KYK öğrenim kredisi borçları sıfır faizle yapılandırılacak. Faizsiz ve taksitli geri ödeme süreci işe başladıktan sonra uygulamaya konulacak.

3- Üniversiteye kayıt yaptıran 18 yaş üstü her gence kültür-sanat etkinliklerinde kullanabileceği 1000 TL bakiyeli kart ya da mobil uygulama tanımlanacak. Bu kart veya mobil uygulama finansal teknoloji ürünü olacak.

4- Aile destekleri sigortasından yararlanan ailelerin çocuklarına kamuya personel alımında pozitif ayrımcılık yapılacak, mülakat kaldırılacak. Zorunlu hallerde kamera kaydıyla mülakat olacak, torpile kökten son verilecek. Yerel yönetimler de dahil her pozisyon için şeffaf kurallarla işe alım yapılacak.

5- Gençlerden yani sizden pasaport çıkartma işlemi veya yurt dışına çıkış harcı alınmayacak.

6- Gençlerin alacağı ilk sıfır otomobilde ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) sıfırlanacak.

Aslında düşününce çok da zor değil adam bedava olacak demiyor ilk aldığımızda vergisi kalkacak diyor mantıklı geldi doğru olma ihtimali kesinlikle yüksek bunların güvencesini veriyorsa adaylarından herhangi birine oyumu veririm (Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Tanju Özcan...) Kendisi aday olsa da veririm ama halk çok önyargılı o yüzden aday olmasın

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
1- Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) sıfırlanacak. İlk internet aboneliklerinden vergi alınmayacak ve indirimli paketlere ulaşmaları sağlanacak.

OHH
5- Gençlerden yani sizden pasaport çıkartma işlemi veya yurt dışına çıkış harcı alınmayacak.

OHHHHH
6- Gençlerin alacağı ilk sıfır otomobilde ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) sıfırlanacak.

OHHHHHHHHHHHHHHHHAHSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Top Bottom