Neler Yeni

Kılıçdaroğlu'nun Adaylığını Destekleyen Millet Modeli

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hatırlatırım; HDP ve PKK'nın dayatması üzerine, CHP mecliste tezkereye hayır oyu vermişti. İyi Parti ise evet oyu vermişti. Kılıçdaroğlu'nun, Selo'yu serbest bırakmak istediğini biliyoruz. Özerklik vereceğini de vaat ediyor yıllardır. Kim bilir başka ne tavizler verdi de, HDP ve türevlerinin desteğini aldı...

Fr0QmGwWwAIfGzf.jpg

HDP'nin açıktan desteklediği aday seçimi kaybeder. Erdoğan'ın yeni dönemi hayırlı olsun.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Fevkalade bana boş yapmak yerine chp karşısına seçebileceğimiz birini göster.
ARAP KÜLTÜRÜYLE KADIN KOLLARI OLUŞTURAN HÜDA PAR İLE İŞ BİRLİĞİNDE OLAN BİRİNİ GÖSTERİRSEN ŞAYET KÜLAHLARI DEĞİŞİRİZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teroristlerle ortak olmayan kimse kalmadı güzel memleketimde. Zamanında senin "reis"in fetullahı kelimenin tam anlamıyla kucaklıyordu hatırlatmak isterim. :D

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fevkalade bana boş yapmak yerine chp karşısına seçebileceğimiz birini göster.
ARAP KÜLTÜRÜYLE KADIN KOLLARI OLUŞTURAN HÜDA PAR İLE İŞ BİRLİĞİNDE OLAN BİRİNİ GÖSTERİRSEN ŞAYET KÜLAHLARI DEĞİŞİRİZ
Erdoğan tabii ki, başka bir isim yok kazanabilecek. İlk turda İnce veya Özdağ tarafına da oy atabilirsiniz ama kazanmaları imkânsız.

Teroristlerle ortak olmayan kimse kalmadı güzel memleketimde. Zamanında senin "reis"in fetullahı kelimenin tam anlamıyla kucaklıyordu hatırlatmak isterim. :D
Erdoğan, en başından beri Fetö'yü yok etmeyi planlıyordu. Fetö, Erdoğan'dan önce de devlete sızmıştı. Gücü eline geçirmeden bunları temizleyemezdi. Adam 10 yıldan fazladır Fetö'yü diskalifiye ediyor. KK ise 10 yıldır bunlara destek oluyor. Siz ise hâlâ Erdoğan'a fetö'yü destekledi diyorsunuz...

Şu videoyu izle, sonra konuş:

Erdoğan en azından PKK ile mücadelede taviz vermiyor. Mavi Vatan'dan taviz vermiyor. Libya'da, Suriye'de ne işimiz var demiyor. Savunma Sanayiisine engel olmuyor. Muhalefet, HDP ittifakıyla kazandıkları seçimde tüm bunlara engel olacak. Adam ÖZERKLİK VERECEĞİM diye vaatte bulunuyor ve siz bunu destekliyorsunuz.

Erdoğan düşmanlığınız, Türkiye düşmanlığına evrilmiş durumda.

Erdoğan olmasa, muhalefetin aklına uysak şu an Rusya ile savaşa girmiştik. İlk zamanlar muhalefetin nasıl açıklamalar yaptığına bakın... Şu an, hem Rusya'nın, hem Ukrayna'nın takdir ettiği bir Türkiye var.

Azerbaycan'a Karabağ savaşında yardım ediyoruz diye, CHP'li vekiller askerlerimizi suçladı. Şimdi yeniden savaş çıkacak Karabağ'da. Ermenilerle dolu HDP'nin desteklediği ittifak Azerbaycan'a destek mi olur? Kardeşimizi satacaklar... Neye oy vereceğinizin farkında değilsiniz.

Millet İttifakının özeti:

Fr0Q9LzWcAAlzpu.jpg

Son düzenleme:

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hani olursun da, bu kadar olmazsın be

Erdoğan tabii ki, başka bir isim yok kazanabilecek. İlk turda İnce veya Özdağ tarafına da oy atabilirsiniz ama kazanmaları imkânsız.

Erdoğan, en başından beri Fetö'yü yok etmeyi planlıyordu. Fetö, Erdoğan'dan önce de devlete sızmıştı. Gücü eline geçirmeden bunları temizleyemezdi. Adam 10 yıldan fazladır Fetö'yü diskalifiye ediyor. KK ise 10 yıldır bunlara destek oluyor. Siz ise hâlâ Erdoğan'a fetö'yü destekledi diyorsunuz...

Şu videoyu izle, sonra konuş:

Erdoğan en azından PKK ile mücadelede taviz vermiyor. Mavi Vatan'dan taviz vermiyor. Libya'da, Suriye'de ne işimiz var demiyor. Savunma Sanayiisine engel olmuyor. Muhalefet, HDP ittifakıyla kazandıkları seçimde tüm bunlara engel olacak. Adam ÖZERKLİK VERECEĞİM diye vaatte bulunuyor ve siz bunu destekliyorsunuz.

Erdoğan düşmanlığınız, Türkiye düşmanlığına evrilmiş durumda.

Erdoğan olmasa, muhalefetin aklına uysak şu an Rusya ile savaşa girmiştik. İlk zamanlar muhalefetin nasıl açıklamalar yaptığına bakın... Şu an, hem Rusya'nın, hem Ukrayna'nın takdir ettiği bir Türkiye var.

Azerbaycan'a Karabağ savaşında yardım ediyoruz diye, CHP'li vekiller askerlerimizi suçladı. Şimdi yeniden savaş çıkacak Karabağ'da. Ermenilerle dolu HDP'nin desteklediği ittifak Azerbaycan'a destek mi olur? Kardeşimizi satacaklar... Neye oy vereceğinizin farkında değilsiniz.

Millet İttifakının özeti:

Alıntıyı görüntüle
Hdp,kk’ye destek verince cumhurbaşkanı olmuyor. Haberin olsun ağaç.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Sorun değil tuvalet terliğine bile oy verebilirim.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdp,kk’ye destek verince cumhurbaşkanı olmuyor. Haberin olsun ağaç.
HDP, "Tezkereye evet derseniz seçimde sizi desteklemeyiz." dediler. CHP tezkereye hayır oyu verdi. Taviz almadan, KK'ye destek verir mi sence?

KK, yerel yönetimlere özerklik vereceğini vaat ediyor arkadaşım. CHP Kurultayınca, sözde Atatürkçülerin önünde söylüyor bunu. Kör müsünüz?

Sorun değil tuvalet terliğine bile oy verebilirim.
Biliyorum, adayınız tuvalet terliği seviyesinde zaten.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
HDP, "Tezkereye evet derseniz seçimde sizi desteklemeyiz." dediler. CHP tezkereye hayır oyu verdi. Taviz almadan, KK'ye destek verir mi sence?

KK, yerel yönetimlere özerklik vereceğini vaat ediyor arkadaşım. CHP Kurultayınca, sözde Atatürkçülerin önünde söylüyor bunu. Kör müsünüz?

Biliyorum, adayınız tuvalet terliği seviyesinde zaten.
Neyse siyasi tartışma sevmiyorum ülkemizde de olmuyor zaten direkt küfür hakaret yağıyor iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Top Bottom