Neler Yeni

Kılıçdaroğlu'nun Adaylığını Destekleyen Millet Modeli

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
sizin aday çok müthiş ha fevkelade. sen ne ucube bi adamsın
Bizim aday yıllarıdr kazanıyor, Reis diyoruz kendisine. Siz, sizinki aday olmasın diye aylardır ağlıyorsunuz.

Gurur vesikam, Elhamdulillah.

Alıntıyı görüntüle

HDP terörist
HÜDA-PAR vatansever

HAHEAHAEGAEHJAESHGAL
Sıkıyorsa HDP'ye, "PKK teröristtir." dedirtin. Biz Hüda-Par'a dedirttik bunu. HDP daha dün, Öcelan'ı 14 Mayıs'ta serbest bırakacağız dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fevkelade1i isimli şahıs Facebook'taki "One Piece Türkiye" grubunun sahibidir. Kendisi has AKP'lidir. Şu videodaki adam da kendisidir:

Böyle heriflere prim vermeye devam etmeyin.
Gizli CIA arşivlerine ulaşmışsın. Hemen imhâ olmam lazım.

Komik misin arkadaş, hiçbir profilim gizli değil benim. Her yerde aynı profili kullanıyorum. Ak Partili olduğumu da hiçbir zaman saklamıyorum.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Neyse siyasi tartışma sevmiyorum ülkemizde de olmuyor zaten direkt küfür hakaret yağıyor iyi günler dilerim.
Yazdıklarımın birine cevap verebilecek muhalif arkadaş bekleniyor forumda :)

İyi günler dilerim.

istediginiz kadar dil dökün tayyibe bay bay
Kimseye dil döktüğümüz yok. 2028'e kadar Reis dönemini yaşayacaksınız.

Forumu bile troller basmış
Forum açıldığından beri buradayım.

Şunu izle senin reisin kimler ile el ele kol kola gezmiş gör
Çözüm Sürecine karşı çıkanların, özerklik sürecini başlatıyor olması komedi.

Alıntıyı görüntüle
gözlemeye 12 lira vermek istemiyor ama oyu yine akp'ye
Ekonomi mi yoksa pkk'ya özerklik mi?

ulan şaka maka adamın face ini bulmuşlar nasıl bir yer bura AJEGHAJKEHAJEK
Çok gizli bir şey sanki. Googla'da şu profili aratsan tüm hesaplarımı bulursun.

Son düzenleme:

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Ne Cumhur, ne Millet, ne de başka bir oluşum. Bu ülkeyi kimse iyi yönetemez.

Bura.K

80+ Silver
Onu Kuzey Irak'daki "Kürdistan" bölgesini tanıyan kişiye sor.
Onu HDP'li vekil TBMM'de "Özerkliğimizi ilan ediyoruz" dendiğinde destekleyen ve alkış tutanlara sor.
Onu Çözüm sürecinde HDP ile masaya oturup 2 yıl geçmeden onlarca askerimizi şehit eden PKK ile tekrardan masaya oturanlara sor.
Onu TV'lere çıkıp "Sayın APO" diyenlere sor.
Onu Öc*lan şerefsizinin mektubunu sırf seçim uğruna televizyonlarda okuyanlara sor.
Onu Öc*lan ibnesinin kardeşinin sırf oy uğruna televizyona çıkaranlara sor.
Onu Seçim sonrası HDP'ye bakanlık verenlere sor.
Onu "HDP terörist" deyip Seçim günü HDP'nin kapısı kollayanlara sor.

Sorabilir misin? Soramazsın. Çünkü siz 2-3 Dini oyuna gelip oy verecek tabiri caizse yobaz, araştırmayan bir kitlesiniz.
Evet, bunu sana diyorum. Sırf Ayasofya'dan ötürü oy vereceksin onlara.
Politikadan bi' habersin, siyasetle ilgin yok, araştırmıyorsun, koyun gibi savunuyorsun.. Koyun gibi...

Yazık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
ilk page +5 dolmuş

piyangodan çıkmış arkadaş, tayyibi 2 depo benzinle uğurluyacağım :D

bence hdp nin destek verdiği partiye oy vermek o insanları da onlardan birisi yapar
yigit28 anlaşıldı tamam

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Onu Kuzey Irak'daki "Kürdistan" bölgesini tanıyan kişiye sor.
PKK'ya karşı bize istihbarat sağladıkları için onları sevmiyorlar. Kullanıyoruz resmen bu devletimsi yeri.

Onu HDP'li vekil TBMM'de "Özerkliğimizi ilan ediyoruz" dendiğinde destekleyen ve alkış tutanlara sor.
Kılıçdaroğlu, 2019 CHP Genel Kurultayında, "CHP yönetiminde yerel yönetimlere özerklik getireceğiz." dedi ve onu dinleyen Atatürkçüler alkış tuttu.

Onu Çözüm sürecinde HDP ile masaya oturup 2 yıl geçmeden onlarca askerimizi şehit eden PKK ile tekrardan masaya oturanlara sor.
Çözüm sürecinden sonra PKK ile masaya oturulmadı. Son terörist kalmayana dek, temizliğe devam edecek ordumuz.

Onu TV'lere çıkıp "Sayın APO" diyenlere sor.
2 gün önce Apo'ya özgürlük verileceğini söyledi, KK destekçisi HDP.

Onu Öc*lan şerefsizinin mektubunu sırf seçim uğruna televizyonlarda okuyanlara sor.
Öcel*n'ın mektubunu Erdoğan okutmadı. Kandil'deki sözde terör elebaşları, "Seçimde İmamoğlu'nu destekleyin." diye açıklama yaptılar. Kandilcilerle aynı kişiye oy verdiniz.

Onu Öc*lan ibnesinin kardeşinin sırf oy uğruna televizyona çıkaranlara sor.
Öc*lan'ın kardeşini de Erdoğan TV'ye çıkartmadı.

Onu Seçim sonrası HDP'ye bakanlık verenlere sor.
HDP'ye kimse bakanlık vermedi. Hayatınız yalan arkadaş... Bir tane mi doğru bilgi olmaz.

2015 seçimlerinde, koalisyon kurulmayınca ikinci kez seçime gidilmesi gerekiyordu. Anayasa gereğince, geçici hükümet kurulmalıydı. Ve yine anayasaya göre, meclisteki partilere bakanlık düştü. CHP ve MHP, parti olarak bakanlık teklifini reddederken, HDP kabul edeceğini duyurdu. Anayasa gereği, meclisteki her partiye bakanlık verilmesi zorunluydu. "Her evden HDP'ye 1 oy." kampanyası başlatan, "Demokrasi için HDP mecliste olmalıdır." diyen CHP olmasa, onlara bakanlıkta verilmeyecekti.

Onu "HDP terörist" deyip Seçim günü HDP'nin kapısı kollayanlara sor.
HDP teröristtir.

Sorabilir misin? Soramazsın. Çünkü siz 2-3 Dini oyuna gelip oy verecek tabiri caizse yobaz, araştırmayan bir kitlesiniz.
Sorarım. Ak Parti çözüm sürecine girdiği için tarihinde ilk defa seçim kaybetti. Biz tepki olarak seçim kaybettiriyoruz. Partimizi hizaya getiriyoruz. Siz, Öc*lan'ı aday gösterseler oy verecek kıvama gelmişsiniz. Tek derdiniz Erdoğan'ın gitmesi...

Evet, bunu sana diyorum. Sırf Ayasofya'dan ötürü oy vereceksin onlara.
Ayasofya Camiinin kıymetini bilemezsiniz.

Politikadan bi' habersin, siyasetle ilgin yok, araştırmıyorsun, koyun gibi savunuyorsun.. Koyun gibi...

Yazık.
Politikadan bi' haber olan sensin. Araştırmayan, siyasetten anlamayan da sensin. Eleştirdiğin her şeyi şu an CHP açık açık yapıyor ve sen bunlara oy veriyorsun. Eleştirdiğin şeyleri Ak Parti yaparken kötü, CHP yaparken iyi mi oluyor? Biz Ak Parti çözüm sürecine girdiğinde tepkimizi gösterdik, seçim sonuçları ortada. Siz ise, KK'ye tarihinin en yüksek oyunu vereceksiniz.

HDP'li Sırrı Süreyya, "CHP için bu büyük bir sınav. Tezkereye evet derlerse, seçimde onları desteklemeyeceğiz. Samimiyetlerini görelim, tezkereye hayır desinler." diye açıklama yaptı. CHP'de bu açıklama üzerine tezkereye hayır oyu kullandı. Neyin kafasını yaşıyorsunuz?

piyangodan çıkmış arkadaş, tayyibi 2 depo benzinle uğurluyacağım :D
Forum açıldığından beri buradayım ben.

The Batman

80+ Silver
Yazdıklarımın birine cevap verebilecek muhalif arkadaş bekleniyor forumda :)

İyi günler dilerim.

Kimseye dil döktüğümüz yok. 2028'e kadar Reis dönemini yaşayacaksınız.

Forum açıldığından beri buradayım.

Çözüm Sürecine karşı çıkanların, özerklik sürecini başlatıyor olması komedi.

Çok gizli bir şey sanki. Googla'da şu profili aratsan tüm hesaplarımı bulursun.
tayyip gelsede gitsede 2028 yılına kadar türkiyede durmayı pek planlamıyorum zaten ne olacagını Allah bilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
BİZ ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZZZZ
domuz bağıyla milleti öldürdükten sonra hüdapar

Bura.K

80+ Silver
PKK'ya karşı bize istihbarat sağladıkları için onları sevmiyorlar. Kullanıyoruz resmen bu devletimsi yeri.

Kılıçdaroğlu, 2019 CHP Genel Kurultayında, "CHP yönetiminde yerel yönetimlere özerklik getireceğiz." dedi ve onu dinleyen Atatürkçüler alkış tuttu.

Çözüm sürecinden sonra PKK ile masaya oturulmadı. Son terörist kalmayana dek, temizliğe devam edecek ordumuz.

2 gün önce Apo'ya özgürlük verileceğini söyledi, KK destekçisi HDP.

Öcel*n'ın mektubunu Erdoğan okutmadı. Kandil'deki sözde terör elebaşları, "Seçimde İmamoğlu'nu destekleyin." diye açıklama yaptılar. Kandilcilerle aynı kişiye oy verdiniz.

Öc*lan'ın kardeşini de Erdoğan TV'ye çıkartmadı.

HDP'ye kimse bakanlık vermedi. Hayatınız yalan arkadaş... Bir tane mi doğru bilgi olmaz.

2015 seçimlerinde, koalisyon kurulmayınca ikinci kez seçime gidilmesi gerekiyordu. Anayasa gereğince, geçici hükümet kurulmalıydı. Ve yine anayasaya göre, meclisteki partilere bakanlık düştü. CHP ve MHP, parti olarak bakanlık teklifini reddederken, HDP kabul edeceğini duyurdu. Anayasa gereği, meclisteki her partiye bakanlık verilmesi zorunluydu. "Her evden HDP'ye 1 oy." kampanyası başlatan, "Demokrasi için HDP mecliste olmalıdır." diyen CHP olmasa, onlara bakanlıkta verilmeyecekti.

HDP teröristtir.

Sorarım. Ak Parti çözüm sürecine girdiği için tarihinde ilk defa seçim kaybetti. Biz tepki olarak seçim kaybettiriyoruz. Partimizi hizaya getiriyoruz. Siz, Öc*lan'ı aday gösterseler oy verecek kıvama gelmişsiniz. Tek derdiniz Erdoğan'ın gitmesi...

Ayasofya Camiinin kıymetini bilemezsiniz.

Politikadan bi' haber olan sensin. Araştırmayan, siyasetten anlamayan da sensin. Eleştirdiğin her şeyi şu an CHP açık açık yapıyor ve sen bunlara oy veriyorsun. Eleştirdiğin şeyleri Ak Parti yaparken kötü, CHP yaparken iyi mi oluyor? Biz Ak Parti çözüm sürecine girdiğinde tepkimizi gösterdik, seçim sonuçları ortada. Siz ise, KK'ye tarihinin en yüksek oyunu vereceksiniz.

HDP'li Sırrı Süreyya, "CHP için bu büyük bir sınav. Tezkereye evet derlerse, seçimde onları desteklemeyeceğiz. Samimiyetlerini görelim, tezkereye hayır desinler." diye açıklama yaptı. CHP'de bu açıklama üzerine tezkereye hayır oyu kullandı. Neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Yemin ediyorum senin kadar okuduğunu anlamayan birisi görmedim. Tartışmaya bile değmez.
Şimdi söylenirsin "verecek cevabı yok kaçıyor" falan diye. Sen sormadan söyleyeyim senin gibi politika cahillerinden kaçacak halim yok.
Değerli zamanımı boşa harcamaya değmez. Yanlışı yanlışla kapatmaya çalışıyorsun onu bile beceremiyorsun.
Şu yorumu yazarken dedim ki "belki mantıklı açıklamaları vardır" senin tek dediğin "HDP terörist". Ben sanki bilmiyorum HDP'nin de, Hüda'nın da veya diğer PKK yandaşçı partilerin terörist olduğunu. Bunu mesajımda da açık açık ifade ettim zaten.
Söylediğin 10 kelimenin 9'u yalan 1'i yanlış. Yaşın büyüyünce bu yorumunu tekrar oku, oku ki gül. Şahsen ben her moralim bozuk olduğunda bu yorumuna gelip güleceğim :D
Gerçi bende hata, Hüda-Par'ı "Anti-PKK" sanan birisiyle niye tartışıyorum ki ben :D Engelledim, politika, siyaset ve okuduğunu anlamayı öğrenince tekrar kaldırırım o zaman iyi bir tartışma yürütebiliriz. Okuduğunu anlamakta zorlandığın sürece bu tartışma bir yere varamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom