Neler Yeni

Android Kilit Ekranında Bildirim çubuğunu Açabilme özelliğini Nasıl Kapatabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
Dostlar okulda telefonları kutularda topluyorlar. Herhangi bir çalınma durumuna karşın Önlem almak istiyorum.
Telefon kilit ekranında iken bildirimleri göstermeyi kapattım. Fakat Telefon kilit ekranında interneti kapatıp uçak modunu açabilir herhangi birisi bu özelliği nasıl kapatabilirim?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar okulda telefonları kutularda topluyorlar. Herhangi bir çalınma durumuna karşın Önlem almak istiyorum.
Telefon kilit ekranında iken bildirimleri göstermeyi kapattım. Fakat Telefon kilit ekranında interneti kapatıp uçak modunu açabilir herhangi birisi bu özelliği nasıl kapatabilirim?
Ben de Samsung A52 var. Ekran kilitliyken mobil veri ve uçak moduna erişim olmuyor.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vivo Y21 Telefonumun modeli. Android Sürümü 11
Android 12 benim telefon. Ekran kilitliyken mobil veriyi kapatmayı denedin mi? Benim telefonda direk parmak izini soruyor. Kilit açılırsa kapatıyor mobil veriyi.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,591
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf tembelo
Hakkında kısmından bakıyorum. Satın aldığımda da 11 diye satın aldım 12 ye yükseltmedim.
Aynı şekilde sende de kilit ekranında bu şekilde oluyormu ? Android 12 de
ayarlar ksımına gelip kontrol merkezi yaz tek o cıkıyor zaten oraya basıp kapat a bas kilit ekranında kontrol merkezi acılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,660
Üyeler
169,889
Son üye
ceka16
Top Bottom