Neler Yeni

Kilo alamıyorum,tavsiyeleriniz nelerdir ?

maestaxxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Duran
Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum 1.61 kilom şuan 45 46 aralığında.Gerçekten kürdan gibi duruyorum ve artık rahatsız oluyorum.Etrafımdakilerin,akrabalarımın ailemin sözlerinden.Bende kötü hissediyorum ondan dolayı.

Konuya gelecek olursak.İstersem günde 1 öğün yesem bile acıkmıyorum.Yemeği sevmiyorum açıkcası.Son 2 aydır günde en fazla 2 öğün yemek yiyorum.Gelecekte çok zayıf kalırım diye korku oluşmadı değil.Ne önerebilirsiniz kilo almam için,artık ne yöntem varsa denemek istiyorum.Toz bitki falan filan :).

(Teknoloji formuna bunu açmak ne kadar doğru bilemedim ama fikrinizi almak istedim.Yanlış yere veya açılmayacak konu açtıysam kusura bakmayın lütfen)

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Cem
18 yaşındayım 167 boyum 49 kiloydum gainer kullandım 55 kiloyum şuanda sporla birlikte kullanmanı tavsiye ederim.ayrıca unutma yağlandırıyor yani dirty şekilde kilo alırsın

Komando41.

80+ Silver
HOCAM ne şanlısnız kilo alamıyosunuz sürekli cips falan yiyin (sağlınızı bozmadan) bol kalorili şeyler ye hamburger falan

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Spor yapmanı tavsiye ederim.
Hem vücudun gelişir hem de kilo alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HOCAM ne şanlısnız kilo alamıyosunuz sürekli cips falan yiyin (sağlınızı bozmadan) bol kalorili şeyler ye hamburger falan
Obez yapma adamı. :)

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
ya sen yemediğin için kilo alamıyorsun ben yediğim halde alamıyorum. en son diyetisyene gittim bana beslenme programı yazdı ben zaten daha fazlasını yiyorum dediğimde çok şaşırdı. makarnayı pilavı ekmekle yememi söyledi ama bunların yanında spora gitmezsem göbek yapacağımı da söyledi. sana tavsiyem bol hamur tüket ve spora başla en kısa zamanda.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
1.88 ve 50 kiloyum bide bana sor diyetisyen kilo aldiramadi..

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum 1.61 kilom şuan 45 46 aralığında.Gerçekten kürdan gibi duruyorum ve artık rahatsız oluyorum.Etrafımdakilerin,akrabalarımın ailemin sözlerinden.Bende kötü hissediyorum ondan dolayı.

Konuya gelecek olursak.İstersem günde 1 öğün yesem bile acıkmıyorum.Yemeği sevmiyorum açıkcası.Son 2 aydır günde en fazla 2 öğün yemek yiyorum.Gelecekte çok zayıf kalırım diye korku oluşmadı değil.Ne önerebilirsiniz kilo almam için,artık ne yöntem varsa denemek istiyorum.Toz bitki falan filan :).

(Teknoloji formuna bunu açmak ne kadar doğru bilemedim ama fikrinizi almak istedim.Yanlış yere veya açılmayacak konu açtıysam kusura bakmayın lütfen)
15 yaşında 45 kilodasın genelde bu yaşlarda bu kiloda olanlar ilerde kendi kendine toparlıyor haberiniz olsun. Askere gidince veya askerden döndüğü zaman kilo almaya başlar bu durumda olan insanlar bence kafaya takılcak bir durum değil.

Erensama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
eren
Çevrendekiler boş konuşuyor, daha yaşın genç, ömrün boyunca her boş konuşanı kafaya takarsan işimiz var, boşver ne diyorlarsa desinler, kilo iyi bir şey değil.

Paznerus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Ahmet
İlaç Felan Alma İlerde Sıkıntılar Yaşarsın Hep Yağ Almış Olursun, Spor Salonuna Git Düzenli Olarak Kiloyu Kas Olarak Alırsın Ayrıca Spor Seni Acıktırır. Onun Dşında Bol Bol Et Ye Pilav Ye Bol Bol Kalori Al İlla Ki Hamburgerden Kalori Alıcaksın Diye irşey Yok Pilavdan Felanda Alabilirsin, Ayrıca Gece Saat 1'Den Sonra Bişeyler Atıştır Kilo Alırsın Kas Olarak Almış Olursun.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Hareketsiz oturuyorsun abur cubura girişiyorsun uyku düzenini bozuyorsun geceleri yemek yiyorsun tamamdır.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

14 Yaşında 76kg olan ben 😐

Hocam kilo almak kolay ya her öğün bir ekmek ye en az. Nohut dürümünü bol ye.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
12 yaşındayım 1.70 boyum var 80 kiloyum :D ama kilolu gözükmüyorum. Mahalle kawgalarında 1 numaralı isimim xD

Top Bottom