Günde 4 bin kalori yakan bir insanım ve hareketliyim evde çok duramıyorum işimden dolayı kilo aldıran olarak gainer kullandım ama çok etki etmedi 1 2 kilo aldım 3 ayda gainerle beraber kullanabileceğim supplament varmı kilo aldıran
Hocam işiniz neydi acaba? 4000 kalori nasil yakiyorsunuz?Günde 4 bin kalori yakan bir insanım ve hareketliyim evde çok duramıyorum işimden dolayı kilo aldıran olarak gainer kullandım ama çok etki etmedi 1 2 kilo aldım 3 ayda gainerle beraber kullanabileceğim supplament varmı kilo aldıran
Basketbol oynuyorum yaşım 19 boyum 206 metabolizman çok hızlı olduğu için 1 2 gün yemek yemesem 2 3 kilo veriyorumHocam işiniz neydi acaba? 4000 kalori nasil yakiyorsunuz?
İstersen creatine al kilo aldırmaz pek ama kaslarda su tutarGünde 4 bin kalori yakan bir insanım ve hareketliyim evde çok duramıyorum işimden dolayı kilo aldıran olarak gainer kullandım ama çok etki etmedi 1 2 kilo aldım 3 ayda gainerle beraber kullanabileceğim supplament varmı kilo aldıran
gainer tek başına kilo aldırmaz kalor ihityacının üzerine çıkarsan aldırır
kreatin +1-2 kg ekleyebilir tartıda görünüşte çok çok az işe yarar
Mesaj otomatik birleştirildi:
b12 iştahını açabilir
Gainer
Knk nerdeyse tek ise yarayan gainer
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersen creatine al kilo aldırmaz pek ama kaslarda su tutar
Hocam işiniz neydi acaba? 4000 kalori nasil yakiyorsunuz?
gainer protein tozu ve pirinç unu almaya karar verdim başka ekleyebileceğim bişe varmı
Protein tozu almana gerek yok gainer aldığında zaten gainer maltodekstrinli protein toxugainer protein tozu ve pirinç unu almaya karar verdim başka ekleyebileceğim bişe varmı
Yok creatine al güçlendirirgainer protein tozu ve pirinç unu almaya karar verdim başka ekleyebileceğim bişe varmı
Protein tozunu pirinç unu ile beraber tüketicem gainer ile shake yapıcamProtein tozu almana gerek yok gainer aldığında zaten gainer maltodekstrinli protein toxu
gerek yokProtein tozunu pirinç unu ile beraber tüketicem gainer ile shake yapıcam