Kilo aldıran supplament önerisi

ozanali26

80+
Reaksiyon skoru
32
Günde 4 bin kalori yakan bir insanım ve hareketliyim evde çok duramıyorum işimden dolayı kilo aldıran olarak gainer kullandım ama çok etki etmedi 1 2 kilo aldım 3 ayda gainerle beraber kullanabileceğim supplament varmı kilo aldıran

Günde 4 bin kalori yakan bir insanım ve hareketliyim evde çok duramıyorum işimden dolayı kilo aldıran olarak gainer kullandım ama çok etki etmedi 1 2 kilo aldım 3 ayda gainerle beraber kullanabileceğim supplament varmı kilo aldıran
Hocam işiniz neydi acaba? 4000 kalori nasil yakiyorsunuz?

Knk nerdeyse tek ise yarayan gainer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstersen creatine al kilo aldırmaz pek ama kaslarda su tutar

gainer tek başına kilo aldırmaz kalor ihityacının üzerine çıkarsan aldırır
kreatin +1-2 kg ekleyebilir tartıda görünüşte çok çok az işe yarar

b12 iştahını açabilir

gainer tek başına kilo aldırmaz kalor ihityacının üzerine çıkarsan aldırır
kreatin +1-2 kg ekleyebilir tartıda görünüşte çok çok az işe yarar

b12 iştahını açabilir
Knk nerdeyse tek ise yarayan gainer

İstersen creatine al kilo aldırmaz pek ama kaslarda su tutar
Hocam işiniz neydi acaba? 4000 kalori nasil yakiyorsunuz?
gainer protein tozu ve pirinç unu almaya karar verdim başka ekleyebileceğim bişe varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: r00t
gainer protein tozu ve pirinç unu almaya karar verdim başka ekleyebileceğim bişe varmı
Protein tozu almana gerek yok gainer aldığında zaten gainer maltodekstrinli protein toxu

Protein tozunu pirinç unu ile beraber tüketicem gainer ile shake yapıcam
gerek yok
gainer bir çeşit protein tozu zaten, proteinin büyük kısmını wheyden karşılamak fazla karlı değil böbreğini yorarsın zaten normal etini tavugunu yumurtadında yiyeceksşn

ikşisi aynı anda kullanılacak urunler deıgl

Geri