Neler Yeni

Kilo almak için Cream of Rice tüketilir mi?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
Spor yapmıyorum. Yulaf tüketmeyi denedim ne yaptıysam beğenemedim.
Şimdi böyle bir şey gördüm Proteinocean marka Cream of Rice diye bir toz. Sıcak su veya sütle karıştırılıp yeniliyor. Tat olarak yulaf gibi bir şey mi yoksa boğazdan geçiyor mu? Karbonhidrat oranı falan güzel mi kilo aldırır mı?

eneskaya6

80+ Silver
günde 3 öğün arasında bide onu yersen hızlı kilo aldırır. ben spor öncesi enerji versin diye aldım hiq çikolatalı bence asla yenilecek bisey değil cok kötü kivami falan. her türlü tarifi denedim yine kötü. pankek yapınca yenilecek duzeye geliyor ustune biseyler sürüp meyve kesip yiyebilirsin sadece öyle güzel

DeH$et

80+ Silver
Hangi aroma icin sordun bilmiyorum ama ocean cilekli cream of rice'dan uzak dur. Asiri kotu kimyasal tadi ve oyun hamuru kokusu var. Emin ol yulafla daha yenilebilir tarifler yapilir

The GodFather

80+ Silver
Yulafı karışım yaparak yemeyi dene. Biraz büyük yemek kasesine biraz yulaf biraz bal biraz çokokrem biraz çilek ve muz kurusu koy 2-3 bardakta süt kat karıştır. Biraz yazdığıma bakma spor hocasından ölçek al ona göre kat kafana göre katma. Böyle dene bir beğenecek misin. Birde bütçen varsa tavuk göğüsü al pirinç pilavıyla beraber ye. Kilo almana yardımcı olur

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,170
İsim
Hakan
Aromalı pirinç unu bu yani haberin olsun
Kalorinin ğzerine çıkartıyorsa seni ye tsbiki

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu
Şimdi böyle bir şey gördüm Proteinocean marka Cream of Rice diye bir toz. Sıcak su veya sütle karıştırılıp yeniliyor. Tat olarak yulaf gibi bir şey mi yoksa boğazdan geçiyor mu? Karbonhidrat oranı falan güzel mi kilo aldırır mı?
Hocam fırına gidiyorsun 2 tane yeni çıkmış ekmek alıyorsun yanına 1 lt ayran/cola/soğuk çay yap
Ekmeğin arasına ne bulursan doldur en iyisi bu ben bu sayede 1 haftada 3 kilo aldım ama bir ekmekle yaptıydım sen zevkine göre karıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Cream of Rice ne knk pirinç kremasi mi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
günde 3 öğün arasında bide onu yersen hızlı kilo aldırır. ben spor öncesi enerji versin diye aldım hiq çikolatalı bence asla yenilecek bisey değil cok kötü kivami falan. her türlü tarifi denedim yine kötü. pankek yapınca yenilecek duzeye geliyor ustune biseyler sürüp meyve kesip yiyebilirsin sadece öyle güzel

Buna mı kötü diyorsunuz? Bana böyle basit bir şey lazım 2 dk içinde hazırlayıp yutayım ucuza uğraşmadan. Tadı berbatsa hiç 300 lira kaybetmeyeyim ama.

Shourd

80+ Gold
sana garanti kilo alma tarifi veriyorum ilk olarak sos sıkabileceğin her yeemeğe sos sık makarnadır tosttur vb bol bol ekmek tarzı şeyler ye ve hareketten kıstla kendini bunlar haricinde güzel şeyler ye boşver yulafı fln cips kola abur cubur fln sonra kuru yemiş ye mesela akşamları film izlerken fln ye çok dhaa hızlı gidiyor ve anlamıyorsun yediğini bunlar haricinde kışta geliyor hazır tayin pekmez ye bol bol ve yemek yerken ekmekle ye çoğunu pilav mı var ekmek arası pilav yap ye (not çok yapıp obez oldum dersen sorumluluk almıyorum .d)

Top Bottom