Spor yap alırsın, ben öyle aldım. 1.5 ayda 6 kilo aldım spor+ düzgün beslenme ve çok yeme ile. Yani her öğün et+pilav ye, ara öğünlerini sıklaştır ballı yoğurt meyve falan ye alıyorsun.
Sabah kalktın ve acıktın mı marketten 4 tane noodle al ve hepsini bir seferde pişirip ye.Öğle yemeğinde cips,kola ve çikolata ye.Akşama da patates kızartması.2 hafta yap sonra bir bakmışsın 20 kilo artmışsınEn sağlıksız bu şekilde kilo alırsın.Sağlıklı kilo almak istiyorsan karbonhidrat ve protein içeren ev yemekleri ye.3 tabak bulgur pilavı yemeye çalış.
Sağlıklısını bilemem lif vesaire tüketerek alınabilir ama sağlıksız olarak gece 1-2-3 hangi saatte uyuyorsan uyumadan 1 saat önce yemek ye ben öyle 2 ayda 9 kilo aldım.
Sağlıklısını bilemem lif vesaire tüketerek alınabilir ama sağlıksız olarak gece 1-2-3 hangi saatte uyuyorsan uyumadan 1 saat önce yemek ye ben öyle 2 ayda 9 kilo aldım.
Ben vermek icin yirtiniyorum sen kilo almak icin kola cips saldie ozaman kilonun kralini alirsin ben birakali kac sene gecti spor vb yapiyorum gobek gobek gobek benden 10 dk onde gidiyor
3 de yatıyorsan 2 de yarım ekmeği alıyorsun bi gece tost bi gece sandviç bi gece nutella vb hergün gömüyorsun bak noluyor ne kadar sağlıklı orasını bilemem tekrar diyorum benim fizik değişmedi ama kalıplandım daha güzel oldu.