ybozkurt40
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Daha az ye, daha çok hareket et. Milleti dinleme ve iyi uyu.
Cicibebe süt bal muz (2x) günde ve fazla fazla ohh obezsinHocam Siz Kilolu bir arkadaşa Benziyorsunuz Nasıl Kilo Alabilirim??
Boyum 1.70 kilo 53-55 falan
Not: Gün boyunca sandalyede oturmak hiç hareket etmemek LOL,CS oynamak Kod yazmak vs. ve Yemek yemem işe yaramıyor
Yapmadığımı kim söylediCicibebe süt bal muz (2x) günde ve fazla fazla ohh obezsin
Ya yalan ya da hastasın ciddili. Böyle bir şey imkansız doktodw görün. Metabolizma hızı gibi değil bağırsağında larva olabilir.Yapmadığımı kim söyledi
Cicibebe+Muz+bal(nadir)+Yulaf+ Sütlü tablet çikolata(tat için)+Pekmez(nadir) Toplam Her gün en az 1.5 Litre içtim (zaman aralıklarıyla) 1-2 Ay Boyunca afedersin ama bir B**'a yaramadı Hatta 55 kilodan 53'e düştüm
Hocam Doktora gittim Boy vs. Gibi gelişimler için aw kan testinde 2-3 tane Vitamin eksikliği olduğu için ilaç verdi ve Kilo için Diyetisyene falan yolladı gittim Kadın bir liste yaptı Onları O söylediğim Sahake ile beraber tükettim hatta ama sonuç -2 -3 kilo falan yok alamıyom kiloYa yalan ya da hastasın ciddili. Böyle bir şey imkansız doktodw görün. Metabolizma hızı gibi değil bağırsağında larva olabilir.
Biraz ön yargılı olucak ama senin gibi çok yiyorum kilo alamıyorum diyen birileriyle ne zaman oturup karşılıklı yemek yesem 2 yudum yiyip doydum dedikten sonra tabağı yarım bırakıyor, bu şekilde ise kilo alamazsın zaten.Hocam Doktora gittim Boy vs. Gibi gelişimler için aw kan testinde 2-3 tane Vitamin eksikliği olduğu için ilaç verdi ve Kilo için Diyetisyene falan yolladı gittim Karın bı liste yaptı Onları O söylediğim Sahake ile beraber tükettim hatta ama sonuç -2 -3 kilo falan yok alamıyom kilo
+Sürekli evde oturan dışarı çıkmayan biriydim Bide Mezuna kaldım tam covid zamanı gibi yaşıyorum market vs.'e Tek gidiyorum Onun dısında evdeyim çok hareket'te etmiyorum
yani Şuan benim Baba annesinin bodrumunda Pizza Yiyyen Obezler gibi olmam gerekiyordu Ama nasılsa 53-56 kilo falanık
Hocam Şahsen çevreme göre çok yediğimi düşünüyorum Hatta Söyle "Ortalama" ne kadar ve ne tarz şeyler yediğimi yazayımBiraz ön yargılı olucak ama senin gibi çok yiyorum kilo alamıyorum diyen birileriyle ne zaman oturup karşılıklı yemek yesem 2 yudum yiyip doydum dedikten sonra tabağı yarım bırakıyor, bu şekilde ise kilo alamazsın zaten.