egzersiz programıDiyet programı isimlerimi bunlar yoksa egzersiz uygulamasımı
Göbek dışında biryerlerimden şikayetçi değilim pek ama bu aralar inanılmaz fazla yiyorum 64 ten 70 oldum zaten pantolonlarım dar gelmeye başladı vs. O sorun birazdabende 90-91 kilodayım bendede var öküz gibi ama senin kilo normal bölgesel yağlanma var bence sende öbür kısımlarda yağ var mı tek göbek mi olayın.
bende senin boylardayım 173-175 falan 90-91 kiloyum sen düşün artık beni göbeği erit göbekte senin sorun koşu falan yap kardiyo sorunun kalmaz yani kilona takma.Göbek dışında biryerlerimden şikayetçi değilim pek ama bu aralar inanılmaz fazla yiyorum 64 ten 70 oldum zaten pantolonlarım dar gelmeye başladı vs. O sorun birazda
Knk spor salonuna git. Ciddiyim. Ben de 1.70 im 95 kiloydum 77 yim su an. 4 ay civari verdim. Diger turlu olmuyor her yolu denedim. Su anda boyumu uzatmaya calisiyorum.Merhaba kilo vermek istiyorum yaş 14 boy 1.73 kilo 71 yaşın daha erken vs. Demeyin 57-60 lare düşmek istiyorum önereceğiniz diyet ve evde yapılabilecek egzersiz önerisi yapan uygulama vs. Varmı
Hocam spor salonuna gidilmesi 15 yaş altı önerilmiyor diye biliyorum ve boyum kısa kalır o zamandaKnk spor salonuna git. Ciddiyim. Ben de 1.70 im 95 kiloydum 77 yim su an. 4 ay civari verdim. Diger turlu olmuyor her yolu denedim. Su anda boyumu uzatmaya calisiyorum.
Önerilmiyor mu? Kim önermiyor ?Hocam spor salonuna gidilmesi 15 yaş altı önerilmiyor diye biliyorum ve boyum kısa kalır o zamanda