Neler Yeni

Kilo vermek için tavsiye

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
C Ş
Daha önceden de benzer başka konuya formülü söyledim.
Kısaca çözüm şu:
Az yiyeceksin, az kalorili şeyler yiyeceksin,
Çok hareket edeceksin, hareketlerini hızlı yapacaksın ve kafa yoracak şekilde düşüneceksin.
Beyin en çok enerjiyi harcayan organdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Oluyor oluyor şaşırma çok yemek ve stres yapmak inanılmaz kilo aldırıyor öyle bir alıyorsun ki farkına bile varamıyorsun.
psikoloji de bu durumu çok etkiliyor.

Arkadaşın söyledikleri çok klişe ama en iyi doğru yöntemde budur. @HuseyinBy01 Çünkü her şey temelde

Kalori azalırsa -----> kilo verirsin
Kalori artarsa ------> kilo alırsın

Ama spor yapmanında kilo almada etkisi vardır. Özetle bol bol ABS egzersizleri yapabilirsin ağırlık gerektirmeyen bir çok ABS egzersizleri var . Kalori açığı oluşturup spor yaparsan ve birde spordan önce pre workout kullanırsan çok şahane olacaktır senin için. Pre workout çok elzem olmazsa olmaz bişey değil yag yakmaya yardımcı olur, kilo verirken kas yıkımını en aza indirir, antrenman performansını arttırır ve verimli geçmesini sağlar. Paran yoksa da fakir pre workout'u olan kahve içersin spordan 45 dk öncesinde 😁 Sevgiler.
kahveyi önceden içerdim ama en son kan değerlerimden sonra doktor içmemi tavsiye etmedi :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun. Bu kadar sürede kastan ziyade yağ gelmiştir. Düzenli sporla yağları eritebilirsiniz.
inşallah fazla sürmez üniversiteye kadar hayallerim var benim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,201
Üyeler
161,967
Son üye
bencross
Top Bottom