KİLO VERSEM DERİ SARKMASI OLURMU

emdifk

80+
Reaksiyon skoru
5
17 yaşında 178 boyunda 86 kiloyum ve su orucu ile 1 haftada 3-4 kilo vermeyi hedefliyorum bunu yapsam deri sarkması olurmu ? lütfen bilen kişiler cevap versin bilgili kişileri bekliyorum

17 yaşında 178 boyunda 86 kiloyum ve su orucu ile 1 haftada 3-4 kilo vermeyi hedefliyorum bunu yapsam deri sarkması olurmu ? lütfen bilen kişiler cevap versin bilgili kişileri bekliyorum
Diyet yaparak kilo verilmez sen kilo verdiğini zannedersin oysaki ödem atarsın 2 dün sonra o kiloyu tekrar alırsın kardio yapman lazım

yavaş yavaş veriniz fotoraf koyabilirsniz

3 4 kilodan hiçbir şey olmaz deri sarkması dediğin şey fazla kilolarda olur su orucu yerine de düzgün diyet ve spor yapmanı tavsiye ederim

Hiç Bir Şey Olmaz Reis

olmaz

abi bi neyse bilmeden yorum yapanlar var kafayı yersin
su orucu ile zayıflama olmazmış aynen kardeşim ödem atarsın
yağ yakmazsın aaaaaaaa yağ yakarsın tabi ki de vücut içine şeker ve karbonhidrat girmediği için yağları yakar ki enerji ihtiyacını karşılasın
14 gün kuralı vardır 14 günü geçirme tutabilirsin su oruçu

yağ yakmazsın aaaaaaaa yağ yakarsın tabi ki de vücut içine şeker ve karbonhidrat girmediği için yağları yakar ki enerji ihtiyacını karşılasın
14 gün boyunca sadece su ile yaşa bakayım nasıl oluyor

Lan hadi yağ yaktın diyelim, yağ yakıyorsun belki ama bi o kadarda kas yakıyorsun. Sence 2 hafta vücuduna hiç besin girmese sadece yağ mı yakarsın? 14 gün çok uzun bir süreç elbette kilo vericek ancak kasta kaybettiği için bana göre çok bir anlam ifade etmiyor. Baktığında hala yağlı bir görünüme sahip olucak. Hepsini geçtim vücut kendini koruma altına alıcak ve 14 günün sonunda birden normal beslenmeye başlarsa eskisinden daha hızlı kilo alıcak. Karar yapana kalmış ama bence yavaştan kalori açığı bırakarak kilo verirse daha sağlıklı olur. Zaten o kendisine göre kurduğu diyeti bıraksa bile birden çok fazla yiyemeyecek çünkü daha az yemeye alışıcak, böylece birden yüklenip geri kilo alma durumuda olmayacak.

su orucu kadar zararlı bir kilo verme yöntemi yok, kilo vermen için sağlıklı yağ alman lazım yüksek protein alman lazım düşükte karb alman lazım, su orucu ile kendine zarar vermekten başka bir şey yapmazsın.

İntermitted fasting ingilizcesi böyle miydi tam hatırlamıyorum Türkçesi aralıklı oruç 16 saat aç kalarak yapılan bir oruç günde sadece 8 saat yiyebiliyorsun onda da şekeri abartmadan beslen. Hatta şekerini günden güne azalt bir anda kilo vermene gerek yok eğer yarışmaya oraya buraya hazırlanmıyorsan. Ayrıca hiit kardiyo yaparsan kendini bayıltmadan onun da çok iyi faydası olur deri sarkmasına birebirdir.

Diyet yaparak kilo verilmez sen kilo verdiğini zannedersin oysaki ödem atarsın 2 dün sonra o kiloyu tekrar alırsın kardio yapman lazım
ne sallamissin hocam tabii ki diyet yapilarak kilo verilir yag yagmak istiyorsan duzgun bir diyetle kalori acigi birakacaksin

Yag yakıyorum diye saglıgınızdan olmayında adam akıllı diyetisyene gidin böyle uydurma şeylere kanmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,713
Üyeler
188,151
Son üye
perlervers
Geri