KİLO VERSEM DERİ SARKMASI OLURMU

17 yaşında 178 boyunda 86 kiloyum ve su orucu ile 1 haftada 3-4 kilo vermeyi hedefliyorum bunu yapsam deri sarkması olurmu ? lütfen bilen kişiler cevap versin bilgili kişileri bekliyorum
Sağlıklı şekilde beslenmen daha iyi olur.. Bu şekilde zayıflarsan sorun olmaz. Bir anda şok diyetlerle vücudunu zorlamamış olursun.
Çok kilo verirsen sarkma oluşabilir. Bir de vücudunda böyle kırmızı çizgiler görüyorsan deri genişliyor olabilir. Şişmanlaştığımdan biliyorum.

3,4 kg dan deri sarkmaz.
17 yaşında olduğuna göre öğrencisin, okulda açlıktan derslere odaklanamazsın ,halsiz olursun belki agrasif tavsiye etmem. ayrıca bu oruçtan sonra direkt olarak normal hayata geçemiyeceğini de bilmeni isterim bazı besinleri tüketemiyorsun belli bir süre tam bilmiyorum sen araştırabilirsin.

4 Kilodan sarkma olmaz ama sakın su orucunun işe yaradığını görüp aç kalma sürenizi uzatmayın. Tekrar düzenli beslenin, yapacaksanız öyle yapın. Yoksa sağlığınıza yazık olur.

17 yaşında 178 boyunda 86 kiloyum ve su orucu ile 1 haftada 3-4 kilo vermeyi hedefliyorum bunu yapsam deri sarkması olurmu ? lütfen bilen kişiler cevap versin bilgili kişileri bekliyorum

Sarkacak kilon yok ki :D

abi bi neyse bilmeden yorum yapanlar var kafayı yersin
su orucu ile zayıflama olmazmış aynen kardeşim ödem atarsın
yağ yakmazsın aaaaaaaa yağ yakarsın tabi ki de vücut içine şeker ve karbonhidrat girmediği için yağları yakar ki enerji ihtiyacını karşılasın
14 gün kuralı vardır 14 günü geçirme tutabilirsin su oruçu
Kaybedilen kaslara ve kilo verdiğini zannettiren bel çevresindeki ödemlere ne demeliyiz? Su orucu oldukça gereksiz bir diyet(?) seçeneğidir. Su orucunu bırakıp 1-2 gün yeme içmene geri döndüğünde kaybettiğin kilo 5 ise zaten tahminen 3'ü ödemdir ve hemen geri alırsın. Yağ yaktım diye sevinmeye lüzum yok çünkü aşırı güç ve kas kaybı da yaşıyorsun. Vücut tipin eğer skinny fat gibi bir şeyse o halinden de beter yapmaktan başka bir işe yaramaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,348
Üyeler
190,550
Son üye
Quillenar
Geri