Neler Yeni

Kilom ve vucüt ölçülerim fazla mı?

3.George

80+ Bronze
14 yaşındayım. 171 boyunda 70 kiloyum.
Vucüt ölçülerim;
Kol (en geniş) : 32 cm
Üst bacak: 65 cm
Kalça(en geniş): 102
Bel (göbek deliği):86
Ölçüler yaşıma göre çok mu fazla?

Son düzenleme:

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Sayılara neden takılıyorsun? Ergenlikte hepimiz böyle düşüncelere sahip olduk ana hiç bir önemi yok merak etme. Kaldı ki ortalama içindesin. Yaşam standartlarını kötü etkileyen bir kiloya sahip olmadığın sürece oyna devam

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayılara neden takılıyorsun? Ergenlikte hepimiz böyle düşüncelere sahip olduk ana hiç bir önemi yok merak etme. Kaldı ki ortalama içindesin. Yaşam standartlarını kötü etkileyen bir kiloya sahip olmadığın sürece oyna devam
Ölçülerim normal mi?

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
14 yaşındayım. 171 boyunda 70 kiloyum.
Vucüt ölçülerim;
Kol (en geniş) : 32 cm
Basen: 65 cm
Kalça(en geniş): 102
Bel (göbek deliği):86
Ölçüler yaşıma göre çok mu fazla?
hocam ölçüler senin genetiğinle alakalı fazlası azı yok slenderman gibi eli olan adam da var bacak boyu vücudundan büyük uzun olan kızlar da var (genelde kızlarda daha çok dikkat çektiğinden söyledim) mükemmel form istiyorsan internet üstünden boy kilo idealine bakabilirsin bence kilon 67 68 falan iyidir eğer vücudundan memnun değilsen spora yönlendirelim seni yaşın da ufak yani ergenliğe yeni girmiş yaştasın sporda yapsan çok güzel olur ama 5 6 aya belli şeylerde çok ağır girme ufak kalırsın diycem onun açıklaması çok uzun kalır :)

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Küçücük kalçan var ne genişi ?
Bana geniş geliyordu..
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ölçüler senin genetiğinle alakalı fazlası azı yok slenderman gibi eli olan adam da var bacak boyu vücudundan büyük uzun olan kızlar da var (genelde kızlarda daha çok dikkat çektiğinden söyledim) mükemmel form istiyorsan internet üstünden boy kilo idealine bakabilirsin bence kilon 67 68 falan iyidir eğer vücudundan memnun değilsen spora yönlendirelim seni yaşın da ufak yani ergenliğe yeni girmiş yaştasın sporda yapsan çok güzel olur ama 5 6 aya belli şeylerde çok ağır girme ufak kalırsın diycem onun açıklaması çok uzun kalır :)
Ölçülerim normal mi değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,288
Üyeler
165,330
Son üye