Ölçülerim normal mi?Sayılara neden takılıyorsun? Ergenlikte hepimiz böyle düşüncelere sahip olduk ana hiç bir önemi yok merak etme. Kaldı ki ortalama içindesin. Yaşam standartlarını kötü etkileyen bir kiloya sahip olmadığın sürece oyna devam
Küçücük kalçan var ne genişi ?Kalçam geniş mi sizce?
hocam ölçüler senin genetiğinle alakalı fazlası azı yok slenderman gibi eli olan adam da var bacak boyu vücudundan büyük uzun olan kızlar da var (genelde kızlarda daha çok dikkat çektiğinden söyledim) mükemmel form istiyorsan internet üstünden boy kilo idealine bakabilirsin bence kilon 67 68 falan iyidir eğer vücudundan memnun değilsen spora yönlendirelim seni yaşın da ufak yani ergenliğe yeni girmiş yaştasın sporda yapsan çok güzel olur ama 5 6 aya belli şeylerde çok ağır girme ufak kalırsın diycem onun açıklaması çok uzun kalır14 yaşındayım. 171 boyunda 70 kiloyum.
Vucüt ölçülerim;
Kol (en geniş) : 32 cm
Basen: 65 cm
Kalça(en geniş): 102
Bel (göbek deliği):86
Ölçüler yaşıma göre çok mu fazla?
Bana geniş geliyordu..Küçücük kalçan var ne genişi ?
Ölçülerim normal mi değil mi?hocam ölçüler senin genetiğinle alakalı fazlası azı yok slenderman gibi eli olan adam da var bacak boyu vücudundan büyük uzun olan kızlar da var (genelde kızlarda daha çok dikkat çektiğinden söyledim) mükemmel form istiyorsan internet üstünden boy kilo idealine bakabilirsin bence kilon 67 68 falan iyidir eğer vücudundan memnun değilsen spora yönlendirelim seni yaşın da ufak yani ergenliğe yeni girmiş yaştasın sporda yapsan çok güzel olur ama 5 6 aya belli şeylerde çok ağır girme ufak kalırsın diycem onun açıklaması çok uzun kalır
90-100 olsa anlarım da 65 gayet normal.Bana geniş geliyordu..
Popon kocaman olacak ki milleti cezbedeceksin kardeşim. Normal ideal bir birey vücuduna sahipsin.Kalçam geniş mi sizce?
Basenlerim 65. kalçam 10290-100 olsa anlarım da 65 gayet normal.
Biraz kocaman fakat sıkıntı etmiyorum.Popon kocaman olacak ki milleti cezbedeceksin kardeşim. Normal ideal bir birey vücuduna sahipsin.
Haa yanlış okumuşum ben. Evet 102 kalça kilona göre biraz geniş.Basenlerim 65. kalçam 102