Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
dur dur nereye allo burda kal. seviliyorsun kral adamAbi de bırakayım
dur dur nereye allo burda kal. seviliyorsun kral adamAbi de bırakayım
Abi de bırakayım
hyr yeenim kopru.yapti. erdogan schönn yeminlen bi vergi koydu hersey teuer. 9000tl. ps5 alıyoruz. scheisse bi durum yeminlen.ilginc olay. halbuki kritik önemli veya özgür düsünce
%3 la aradaki fark.Ama tekli core iyi be.
Tabi render işlerin varsa geçilir.
Sizde oynamayı veribhyr yeenim kopru.yapti. erdogan schönn yeminlen bi vergi koydu hersey teuer. 9000tl. ps5 alıyoruz. scheisse bi durum yeminlen.
tekli core bile 3900xt önde. tek rakibi 10900k. cok testler var ve yeni testlere bakican. eski testler ise yaramiyorAma tekli core iyi be.
Tabi render işlerin varsa geçilir.
bunu görünce üzülüyorum... Bu arada rambo kral kaç yaşında bilen var mı.Herkesin ağzında bir laf bu sistem rambida var Rambo reis Rambo bak Asus Rambo rog strix Rambo Almanya kim ulan bu Rambo abi(!)
Kendisi Asus rog strix de çalışmak için Türkiye'den kaçmış bir gigabyte fanboyudur(!)
Rog strixde aldığı paralarla gigabyte rtx 3090 alıp herkese ihanet etmiştir
Ve kendisi Almanya'da yaşıyordur ekteki sistemin sahibidir
Hayalinizi çalıp kendi yaşayan bir insan sadece kendini düşünür (!)
Şaka bir yana forumun en sevilen insanlarından @Rambo_87
Sıradaki üye tanıtımı iss müdürü Telekom sahibiAlıntıyı görüntüle
reis saglik olsun.Yılın sonunda Asus ve Corsair sahip bir insan daha doğacak oda ben 15K hazırlamaya çalışıyorum. Az önce GameExtra'yı aradım 21 iş günü öncesi garantiye gönderdiğim Corsair Strafe MK.2 den kötü haberi aldım. Teknik servisde CheryMX Silent Red Switch olmadığından para iadesi yapabiliriz dediler bende tamam dedim. Çok üzüldüm Corsair klavyemi çok seviyordum eğer İtopya da Corsair K70 MK.2 Red veya Speed switch'e sahip olan klavye 799TL veya 899TL gibi fiyata düşürse alacaz artık yapacak bişey yok
33bunu görünce üzülüyorum... Bu arada rambo kral kaç yaşında bilen var mı.
Dostum kaç yaşındasın.tekli core bile 3900xt önde. tek rakibi 10900k. cok testler var ve yeni testlere bakican. eski testler ise yaramiyor
bi ise girdimde direkt on kere bakarim. yas tahtaya basmam. arkadaslar bilir
Tamamreis saglik olsun.
önemli olan saglam sistem olsun.
tavsiyem sana : k95 platinium gec.
baktin oldu K100 RGB gec kral.
Mesaj otomatik birleştirildi:
33
bist du 33? alter mann. :Oreis saglik olsun.
önemli olan saglam sistem olsun.
tavsiyem sana : k95 platinium gec.
baktin oldu K100 RGB gec kral.
Mesaj otomatik birleştirildi:
33
Ryzen 9 5950X geçme hedefi varmı ?9900k ezik durdu multicore.
o nedenle gectim.