Kimlik bilgilerimi paylaştım ne yapmalıyım

Reaksiyon skoru
0
Merhaba öğrenciyim burs başvurusu yaparken dolandırıcı bir siteye girmişim benden kimliğimin ön ve arka kısmının fotoğrafını istediler bende attım attıktan sonra fark ettim sitenin dolandırıcı bir site olduğunu ne yapmalıyım lütfen yardım eder misiniz

Merhaba öğrenciyim burs başvurusu yaparken dolandırıcı bir siteye girmişim benden kimliğimin ön ve arka kısmının fotoğrafını istediler bende attım attıktan sonra fark ettim sitenin dolandırıcı bir site olduğunu ne yapmalıyım lütfen yardım eder misiniz
Bir şey olmaz , tehdit etmeye kalkarsa engelle geç. Uğraştırmak istiyorsan avukat tut suç duyurusunda bulun.

Adınıza şirket açılabilir diye biliyorum

Hocam sadece kimlikle kredi kimse vermez rahat olun hiçbir şey yapamaz en kötü seni tehdit eder kimlik bilgilerin bizde diye okadar engelle geç

Neredeyse hicbisey yapamazlar. Panelde veya veri sizintisinda milyonların verisini buluyorlar zaten. Bir kimlikle olacak iş değil. Hususi bi oe üzerinize oynamiorsa bela olan birsey yapması çok zor. Ha telefona gelen onay kodu veya sahte mesajlara dikkat edin yeter.

E devletten ortak olur ve yetkili olur u kapat hangi sekmedeydi unuttum sosyal güvenlik bakanlığındaydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,029
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri