Kinetix ayakkabı modelleri galiba daha geniş doğru mudur arkadaşım ben 46 giyerken 45 giyiyorum dedi kinetixte dogru mudur acaba (not 46 normalde ayak ama güzel modeller 45 de bitiyor ve 46 olanlar pahalı ondan kinetixten örnek verdim)
modelden modele değişiyor deneyerek almanız lazım hocamKinetix ayakkabı modelleri galiba daha geniş doğru mudur arkadaşım ben 46 giyerken 45 giyiyorum dedi kinetixte dogru mudur acaba (not 46 normalde ayak ama güzel modeller 45 de bitiyor ve 46 olanlar pahalı ondan kinetixten örnek verdim)
Benim ayak büyük olduğu icin hemen eskiyo zaten benim arkadaştada 1 sene gitti ayakkabı iside teknoloji gibi sans isi galibaben bir ara kinetix in bir ayakkabısı giyiyordum 4-5 ay götürdü sonra ayakkabı yırtılmaya başladı (üstündeki kumaş)
hocam büyük markalar genelde ayakkabıya bişey olsa ayakkabısına sahip çıkıyor sıkıntı yaşamazsın yani önü azcık açılsa bile değişim olan ayakkabılarım oldu genelde de belirttiğim markalar harici ayakkabı giymiyorum (nike,adidas,puma vb.)Benim ayak büyük olduğu icin hemen eskiyo zaten benim arkadaştada 1 sene gitti ayakkabı iside teknoloji gibi sans isi galiba
Hem kullanım hemde marka önemli. Kinetix kullandım uzun süreler 6 ayda bir ayakkabım patlıyordu. Şuan 2 senedir aynı nike ayakkabıyı giyiyorum bi patlama olmadı şuana kadar. Eğer bütçeniz varsa nike'tır adidas'tır bunlara yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır.Benim ayak büyük olduğu icin hemen eskiyo zaten benim arkadaştada 1 sene gitti ayakkabı iside teknoloji gibi sans isi galiba
Malesef yokHem kullanım hemde marka önemli. Kinetix kullandım uzun süreler 6 ayda bir ayakkabım patlıyordu. Şuan 2 senedir aynı nike ayakkabıyı giyiyorum bi patlama olmadı şuana kadar. Eğer bütçeniz varsa nike'tır adidas'tır bunlara yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
3 hafta önce aldım aynı numara modelden modele değişir bir defasında 1 numara büyük almıştımKinetix ayakkabı modelleri galiba daha geniş doğru mudur arkadaşım ben 46 giyerken 45 giyiyorum dedi kinetixte dogru mudur acaba (not 46 normalde ayak ama güzel modeller 45 de bitiyor ve 46 olanlar pahalı ondan kinetixten örnek verdim)
Ayak numaranız nedir ben 46 giyiyorum ve çok yürüyorum o da etkiliyorHem kullanım hemde marka önemli. Kinetix kullandım uzun süreler 6 ayda bir ayakkabım patlıyordu. Şuan 2 senedir aynı nike ayakkabıyı giyiyorum bi patlama olmadı şuana kadar. Eğer bütçeniz varsa nike'tır adidas'tır bunlara yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
Kinetix almaKinetix ayakkabı modelleri galiba daha geniş doğru mudur arkadaşım ben 46 giyerken 45 giyiyorum dedi kinetixte dogru mudur acaba (not 46 normalde ayak ama güzel modeller 45 de bitiyor ve 46 olanlar pahalı ondan kinetixten örnek verdim)
Bütçesi yoksa en mantıklısı kinetix. Bu devirde 200 liraya ayakkabıyı bırak tişört zor bulunuyor.Kinetix alma
ben 42 giyiyorum hocam.Ayak numaranız nedir ben 46 giyiyorum ve çok yürüyorum o da etkiliyor
Hocam peki slazenger nasıl bir hocam övüyordu ben hep slazenger giyerim diyeBütçesi yoksa en mantıklısı kinetix. Bu devirde 200 liraya ayakkabıyı bırak tişört zor bulunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 42 giyiyorum hocam.