KİNG3-LEGOO... KARGO - İLK BAKIŞ - GÖZLEM KONUSU.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,224
Evet sistemi alan arkadaşlar, kargo sürecimizi, gelen koli resimlerini, zamanlamayı, artı ve eksileri bu kısımda konuşalım.

İleride itopya üzerinden çıkarılıcak sistemler için rehberde oluşmuş olur.

Benim sistem geldi 2. Ana kartın olduğu kutu gelmedi tahmini Perşembe günü gelecek gösteriyor şuan sistemde ekran kartı yok komik degil mi neden ikisi birden gelmiyor
bende de aynısı oldu ve kasanın oldugu kargo geldi ama ekrankartı ve power kablosunu vs. yanlışıkla başka ilçeye göndermişler bu daha komik :DDD

Ekler

• 20210924_233052.jpg
    20210924_233052.jpg
    1.4 MB · Hit: 170
Gördüğüm en yüksek sıcaklık rdr 2 de gpu :83 cpu : 73
Alan arkadaşlara tavsiye ram frekansları i 2133 ten 3200 e çekin Anakart biosunu guncelleyin

Evet sistemi alan arkadaşlar, kargo sürecimizi, gelen koli resimlerini, zamanlamayı, artı ve eksileri bu kısımda konuşalım.

İleride itopya üzerinden çıkarılıcak sistemler için rehberde oluşmuş olurben geçen hafta

İleride itopya üzerinden çıkarılıcak sistemler için rehberde oluşmuş olur.
Ben geçen hafta cumartesi sipariş verdim bu pzts geliyor hayırlısıyla

Alan arkadaşlara tavsiye ram frekansları i 2133 ten 3200 e çekin Anakart biosunu guncelleyin
Baskan sen yaptıysan nerden nasıl yapıldığını da anlatsan resimlesen cok guzel olacak 😄 nu arada hayırlı olsun inşallah

Eğer oyunda 10 dakikan fazla sürede ekran kartı sıcaklığı 80-83 derecelerde dolaşıyor ise ısı değerleri çok fazla oyunlarda fps sabitlemek veya ekran kartını undervolt yapmak iyi olabilir.

Arkadaşlar şu dönüştürücü ile eski monitörümü kullanırsam sorun olur mu ? (Şuan monitör alacak durumum yok ve ekran kartında da vga yok bildiğim kadarıyla)
Link
kasada vga girişi olması lazım ya ekran kartına mı takmak zorunlu bilmediğimden yazıyorum

Evet arkadaşlar sonunda kargocu itt yapacağını yapmış. Kargo geldi ama hasarlı böyle sanki yumruk ya da tekme atmışsın gibi yırtık vardı kargoda teslim almadık geri gönderdik 🤗

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,850
Üyeler
196,828
Son üye
TIT4N
Geri