🔥İndirim Kingston 1 TB M2 SSD 1199 TL 🔥

Ödemeyi yapıyor dostum o konuda sıkıntı olmasın. 2 gün önce arkadaş kullandı ve parası yattı dün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edit : Artık fan değilim dostum aslında Veysel35'e iletecektim mesajı kusura bakma :(
Ben daha yeni nays kayıt olduk bilmiom o yüzden yapmadim

Anakartımda 1 adet M.2 slotu var ve o da dolu. 1 TB SATA 3 SSD'ye ihtiyacım var ama onlar da bu fiyatlarda, hatta daha pahalı. Anakarttaki PCle slotları da dolu. Bunu alsam NVMe SSD'leri SATA 3 SSD'ye dönüştüren kaliteli bir aparat Türkiye'de yok değil mi?
Sata ssdlerde düşer kara cumada çok uygun fiyatlar bekliyorum ben yurtdışı için muhtemelen o gün alacağım.

Anakartımda 1 adet M.2 slotu var ve o da dolu. 1 TB SATA 3 SSD'ye ihtiyacım var ama onlar da bu fiyatlarda, hatta daha pahalı. Anakarttaki PCle slotları da dolu. Bunu alsam NVMe SSD'leri SATA 3 SSD'ye dönüştüren kaliteli bir aparat Türkiye'de yok değil mi?
Aparatlar var ama kalitesini bilemem, pekte önermem.

Kingston NV2 1TB 3500MB/2100MBS NVME PCIE 4.0 M2 SSD SNV2S/1000G

Kaynak: https://instagram.com/firsatgamingx?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Nays ile 119 TL daha indirim olur nays kampanya linki:https://www.naysapp.com.tr/nasil-kazanirsin/kullandikca-kazan
(Hediye Para tutarları 3 iş günü içerisinde Nays hesaba geçecek olup, alışveriş işleminin iptal ve iadesi durumunda iptal edilen işlem oranında verilen Hediye Para geri alınır.Hediye Para nakit olarak Nays hesabına aktarılır)
Nays kampanya konusunda sıkıntı olmaz 1gün sonra geri ödeme yaptılar %10.
Düşünen varsa özelden davet linkimi verebilrim.

Inkedcbcd6300-4bd3-44a6-b112-5095ebbb0064_LI.jpg

PCİe x1 slotuna takılıyor bunu alıp deneyebilirsin. Ben aldım deneyeceğim daha.

Teşekkürler arkadaşlar o zaman düşünülebilir. 120 lira gibi bir ücret iniyor

Hocam bu görsel olarak kötü durur benim kasada hem de ekran kartı bunun takılacağı yeri kapatıyor.

Bana sata girişine takılan aparattan lazım.
Bu var ama kalitesi hakkında bilgim yok. Alıp denersin beğenmezsen iade edersin. Çalıştığım şirkette test için kullanıyorlardı. Hızları ne kadar etkiliyor bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,045
Üyeler
186,007
Son üye
Fcnn4154
Geri