Neler Yeni

Kingston 480gb ssd çöküyor

Oesadn

80+
Selamlar Kingston 480gb ssdim cokuyor nedenini anlamıyorum winrardan dosya cıkartırken fln cok kasıo pc nedendir bozulmusmu cok nadir %100 disk oluo ve kapanıyor

Tsunade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tsunade m
Selamlar Kingston 480gb ssdim cokuyor nedenini anlamıyorum winrardan dosya cıkartırken fln cok kasıo pc nedendir bozulmusmu cok nadir %100 disk oluo ve kapanıyor
yenimi aldınız eskimi yoksa orjinal flnda olmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya virüs vs bir şey bulaşmış olabilir diyecemde kablolarla ilgili bir sıkıntıda olabilir her şey olabilir hocam :/

Oesadn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

veya virüs vs bir şey bulaşmış olabilir diyecemde kablolarla ilgili bir sıkıntıda olabilir her şey olabilir hocam :/
Hocam virus yok kablolarda sıkıntı olabilir glb çünkü arada gidince kablolara elliyordum tekrar geliyordu hocam bide 1 sene geçti alalı

Tsunade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tsunade m
Hocam virus yok kablolarda sıkıntı olabilir glb çünkü arada gidince kablolara elliyordum tekrar geliyordu hocam bide 1 sene geçti alalı
hocam kablolar yerinden oynasada hmm anlamadım o kadar güç %100 olması fln garip pek bilgim yok o yüzden pek bir şey diyemiyeceğim tanıdığınız bilgisayar parçalarından anlıyan tamirci varsa götürün anlamayan varsa götürmeyin

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Kabloyla falan alakası yok ssd muhtemelen sahte. Nereden aldın?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
n11 den almıştım galiba hocam yada babamın tanıdığı bir bilgisayarcıdan
N11deki satıcıların bazıları Kingston ürünlerini çakma satıyor, iade etme şansın varsa direkt et. Geçmiş olsun

Oesadn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
N11deki satıcıların bazıları Kingston ürünlerini çakma satıyor, iade etme şansın varsa direkt et. Geçmiş olsun
hocam 1 sene once aldım ve bu sorun 6 5 ay once basladı

hocam kablolar yerinden oynasada hmm anlamadım o kadar güç %100 olması fln garip pek bilgim yok o yüzden pek bir şey diyemiyeceğim tanıdığınız bilgisayar parçalarından anlıyan tamirci varsa götürün anlamayan varsa götürmeyin
1693136218907.png
hocam sonuc bu

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

SucukEkmek