yenimi aldınız eskimi yoksa orjinal flnda olmayabilirKingston 480gb ssd çöküyor
Selamlar Kingston 480gb ssdim cokuyor nedenini anlamıyorum winrardan dosya cıkartırken fln cok kasıo pc nedendir bozulmusmu cok nadir %100 disk oluo ve kapanıyor
veya virüs vs bir şey bulaşmış olabilir diyecemde kablolarla ilgili bir sıkıntıda olabilir her şey olabilir hocam :/yenimi aldınız eskimi yoksa orjinal flnda olmayabilir
Hocam virus yok kablolarda sıkıntı olabilir glb çünkü arada gidince kablolara elliyordum tekrar geliyordu hocam bide 1 sene geçti alalıyenimi aldınız eskimi yoksa orjinal flnda olmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya virüs vs bir şey bulaşmış olabilir diyecemde kablolarla ilgili bir sıkıntıda olabilir her şey olabilir hocam :/
hocam kablolar yerinden oynasada hmm anlamadım o kadar güç %100 olması fln garip pek bilgim yok o yüzden pek bir şey diyemiyeceğim tanıdığınız bilgisayar parçalarından anlıyan tamirci varsa götürün anlamayan varsa götürmeyinHocam virus yok kablolarda sıkıntı olabilir glb çünkü arada gidince kablolara elliyordum tekrar geliyordu hocam bide 1 sene geçti alalı
N11deki satıcıların bazıları Kingston ürünlerini çakma satıyor, iade etme şansın varsa direkt et. Geçmiş olsunn11 den almıştım galiba hocam yada babamın tanıdığı bir bilgisayarcıdan
hocam 1 sene once aldım ve bu sorun 6 5 ay once basladıN11deki satıcıların bazıları Kingston ürünlerini çakma satıyor, iade etme şansın varsa direkt et. Geçmiş olsun
N11deki satıcıların bazıları Kingston ürünlerini çakma satıyor, iade etme şansın varsa direkt et. Geçmiş olsun
hocam kablolar yerinden oynasada hmm anlamadım o kadar güç %100 olması fln garip pek bilgim yok o yüzden pek bir şey diyemiyeceğim tanıdığınız bilgisayar parçalarından anlıyan tamirci varsa götürün anlamayan varsa götürmeyin
Okuma yazma hızlarına bakabilir mısınız?hocam 1 sene once aldım ve bu sorun 6 5 ay once basladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntülehocam sonuc bu
Hocam bi uygulama vardı ismini hatırlamıyorum teldeyim ondan bakıcaksınızHocam o menüyü bulamadım ama ssd %100 kullanınca 1mb kullanma hızı fln oluo