Neler Yeni

🔥İndirim KINGSTON 8GB DDR4 599,00TL

Bünyamina

80+ Platinum

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Adolf Hitler
Beyaz ve biraz daha uygun ram arayanlar için şöyle bir ürün güzel olur.
İndirim sayfaları Kingston ramleri paylaymışlar tamda dediğiniz ram'leri yorumlara yazacam bu daha iyi diye ama ban yerim diye diyemiyorum ne yazıkki önceden yemiştim

Bünyamina

80+ Platinum
İndirim sayfaları Kingston ramleri paylaymışlar tamda dediğiniz ram'leri yorumlara yazacam bu daha iyi diye ama ban yerim diye diyemiyorum ne yazıkki önceden yemiştim
Paylaşmasında bir sakınca yok ki. İhtiyacı olanlar faydalansın hocam. Attığım ürün kötü değil de ben farklılık arayanlar için paylaştım.
Kötü ram demezler diyeni ne pek umursamamak lazım. Çip bilgisi eksiktir ya da yoktur. Marka takıntıları oluyor genellikle böyle insanların.
Arkadaşında attığı 8gb 3600mhz cl17 ramlar. İyi bir ram paylaşmış sağolsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam beyaz uygun önerebilir misin 2x16 olan
Sanırım bu ürün dışında diğer alternatifler aşırı pahalı.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Süleyman Bekar
Paylaşmasında bir sakınca yok ki. İhtiyacı olanlar faydalansın hocam. Attığım ürün kötü değil de ben farklılık arayanlar için paylaştım.
Kötü ram demezler diyeni ne pek umursamamak lazım. Çip bilgisi eksiktir ya da yoktur. Marka takıntıları oluyor genellikle böyle insanların.
Arkadaşında attığı 8gb 3600mhz cl17 ramlar. İyi bir ram paylaşmış sağolsun.

Sanırım bu ürün dışında diğer alternatifler aşırı pahalı.
goodram sıkıntısız bir marka mıdır aldıktan sonra sorun yaşayan olmuş mudur yakın zamanda ddr5 sistem topladım ramları 1k fazla verıp kıngston almıştım

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
tayyip aydın
2 li Beyaz ve biraz daha uygun ram arayanlar için şöyle bir ürün güzel olur.
Konudaki ramler cl değeri olarak biraz daha iyi beyaz isteyenler tabi beyazı alabilirler ama kingston ramler performans açısından bi tık daha iyi mütiş bir fark olmaz ama en azından bir adım önde diyebiliz performans açısından

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan
Konudaki ramler cl değeri olarak biraz daha iyi beyaz isteyenler tabi beyazı alabilirler ama kingston ramler performans açısından bi tık daha iyi mütiş bir fark olmaz ama en azından bir adım önde diyebiliz performans açısından
Goodramlerin çipleri daha iyi çıkıyor furylerin bu serilerinden. Hynix CJR çipli bir Goodram bu ayarda ki kingstonlardan daha yüksek hızlarda çalışabilir düşük cl değerleri ile.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,677
İsim
Hacı
Adamlar DDR4 ü bitirme peşinde...

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan
Konudaki ram'in çipi nedir acaba bilen var mı?
Kingstonlardan Hynix CJR ya da JJR çıkıyor ikisinden biri. Goodramlerde DJR en kötü ihtimalle CJR geliyor.

yok

yok
Konudaki RAM çok daha mantıklı olur performans açısından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,996
Üyeler
164,760
Son üye
Alizerr01
Top Bottom