Kingston A2000,Crucial P1,Adata XPG Pro ?

Batuhan5356

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,250

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adata XPG Pro
benim tercihim sizce ?

X8200 pro tabi ki diğerleri girş sayılır seviyede.

XPG Pro kullanıyorum. Okuma fena değil de yazma kesinlikle vaat ettiğini vermedi. 1TB model için bana vaat ettiği 3000 yazma idi. Şuan aldığım değer 1700. Geçenlerde RAM overclock ile uğraşırken bi sapıttı, okuma yazma değerleri sata SSD'nin bile altına düştü, Windows aşırı yavaşladı falan. Sonra RAM'i eski haline getirince toparlandı. Bi ıvır gıvır ediyor şu sıra.

RGB olanı ucuzdu ama X8200Pro daha iyi (y)

XPG Pro kullanıyorum. Okuma fena değil de yazma kesinlikle vaat ettiğini vermedi. 1TB model için bana vaat ettiği 3000 yazma idi. Şuan aldığım değer 1700. Geçenlerde RAM overclock ile uğraşırken bi sapıttı, okuma yazma değerleri sata SSD'nin bile altına düştü, Windows aşırı yavaşladı falan. Sonra RAM'i eski haline getirince toparlandı. Bi ıvır gıvır ediyor şu sıra.
kaç aylık sağlık değerleri iyi mi? ?

https://www.hepsiburada.com/adata-x...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67.6 sendeki bu model olmasın ?

Sağlık %100 şuan. 1.5 aylık.
ısı değerleri nedir peki ?

Xpg bazı M.2 leri kronik sorunlu

Geri