Yiğit28
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Merhabalar bilgisayarıma bu ssdyi almak istiyorum uyumlu mudur? yardımcı olanlara teşekkürler. (anakart msi pro h410m-b)
m2 var mı cihazında?Merhabalar bilgisayarıma bu ssdyi almak istiyorum uyumlu mudur? yardımcı olanlara teşekkürler. (anakart msi pro h410m-b)
Bence anakart değiştir 2 m2 ssd destekli anakart al zaten anakartında eski ama yok kalsın dersen bunu al.şu an takılı
sonuçta benim attığım ssd uyumlu değil mi?Bence anakart değiştir 2 m2 ssd destekli anakart al zaten anakartında eski ama yok kalsın dersen bunu al.
![]()
Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 2.5" 960 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 2.5www.n11.com
Evet ama m2 ssd ile aralarında dağlar kadar fark var ve aynı fiyata.sonuçta benim attığım ssd uyumlu değil mi?
Uyumlu ama o fiyatlara şunu al o model biraz kalitesiz.Merhabalar bilgisayarıma bu ssdyi almak istiyorum uyumlu mudur? yardımcı olanlara teşekkürler. (anakart msi pro h410m-b)
Uyumlu ama o fiyatlara şunu al o model biraz kalitesiz.
![]()
Western Digital Blue SA510 WDS100T3B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue SA510 WDS100T3B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue SA510 WDS100T3B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 2.651,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu serinin bilgisayara mavi ekran verdirme donma takılmaya sebep olma gibi kronik bazı sorunları var. Asla önermeyeceğim serilerden.Bu daha iyi hem rasgele okuma yazması yüksek hemde tbw olarak daha uzun ömürlü gözüküyor bende bunun 480 gb sini kullanmıştım zamanında hızları da iyidi.![]()
Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 2.5" 960 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 2.5www.n11.com
frimware güncellemeleri ile düzelmişti bende yaşıyordum güncelleme ile giderildi ben sornasında yaşamadım.Bu serinin bilgisayara mavi ekran verdirme donma takılmaya sebep olma gibi kronik bazı sorunları var. Asla önermeyeceğim serilerden.
Bilgisayarınızda sata portu vardır. Psu da da yer varsa uyumludur. Lütfen kioxia ssd almayın en azından 2 inchlik olanları. Kronik sorunlular.Merhabalar bilgisayarıma bu ssdyi almak istiyorum uyumlu mudur? yardımcı olanlara teşekkürler. (anakart msi pro h410m-b)