- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç tl'ye aldın? 500 gb alsam mı diye düşünüyorum ben de. James Eşek'e bulaşır mıyım bilmiyorum ama.Benim 7 aylık James Donkey M2'm hala 100% sağlık sorunlu diyenler bile vardı bu ssd'ye
Kaç tl'ye aldın? 500 gb alsam mı diye düşünüyorum ben de. James Eşek'e bulaşır mıyım bilmiyorum ama.Benim 7 aylık James Donkey M2'm hala 100% sağlık sorunlu diyenler bile vardı bu ssd'ye
Aynen ben normalde de öyle yapıyordum zaten de manuel voltaj ayarlayamıyoruz galiba.Ya deneye deneye ayarlaman lazım ilte linusu okudun mu bilmiyoruma ama adamlar öyle dedi. mesela +0.020 yapcaksın sonra hwinfo veya ryzen masterdan o anki voltaja bakcaksın. Diyelim ki 1.15 mi fazla. Biz 1.1 istiyoruz geri biosa dönceksin onu +0.020 den +0.015 yapcaksın istediğin voltajı tutturana kadar deniyosun
Hazır sistemde aldımKaç TL'ye aldın? 500 gb alsam mı diye düşünüyorum ben de. James Eşek'e bulaşır mıyım bilmiyorum ama.
aga bide kingston ssd manager ından bak google aç kingston ssd manager yaz indir
Hayattaki bütün şansını bunda kullanmışsın o zaman.Benim 7 aylık James Donkey M2'm hala 100% sağlık sorunlu diyenler bile vardı bu ssd'ye
Bu arkadaş kendileriKaç TL'ye aldın? 500 gb alsam mı diye düşünüyorum ben de. James Eşek'e bulaşır mıyım bilmiyorum ama.
https://preview.redd.it/0r166dn5jdl...bp&s=71985d7e8991dc4852b6d5beb26e01011b8250dc bende durumlar nasıl? 4 aylık ssd. Kötü galibaKaç ay kullanıp kullanmadığın önemli değil.
Önemli olan kaç TB veri yazdığın.
2 TB veri yazmışsın ve %2 sağlık düşmüş.
Bu gereksiz hızlı bir değer.
Zaten bu yüzden önermiyor ve sorunlu diyoruz.
Garantiye gönder ya da bu şekilde devam et.
Garantiye göndereceğim, 300 tl'ye 240 gb veya 500 tl'ye 480 gb SSD önerin var mıdır?Kaç ay kullanıp kullanmadığın önemli değil.
Önemli olan kaç TB veri yazdığın.
2 TB veri yazmışsın ve %2 sağlık düşmüş.
Bu gereksiz hızlı bir değer.
Zaten bu yüzden önermiyor ve sorunlu diyoruz.
Garantiye gönder ya da bu şekilde devam et.
bunu öneririm 320tl ye https://www.hepsiburada.com/wd-blue...-_ahqyuUnKjoAX2v8WWR6OPz1UmJhfRhoC-cYQAvD_BwE 500gb lığı var gayet memnunumBen ona çare bulamadım hala, kalacak galiba böyle. Aşırı saçma bence, 500 TL diye voltaj ayarlayamıyoz mu
yüzde 2 den bir şey olmaz ama için rahat etmiyorsa go garanti