Kingston A400 SSD

Reaksiyon skoru
107
bu ssd de kronik sorun var mıdır ? itopya da ki toshiba ssd sini iptal edip aynı fiyata bunu almak mantıklı mıdır. 480gb lık model

bu SSD de kronik sorun var mıdır ? itopya da ki toshiba SSD sini iptal edip aynı fiyata bunu almak mantıklı mıdır. 480gb lık model
Kronik bir sorunu görmedim arkadaşım kullanıyor fakat toshiba yı tercih ederdim. Plakası metalimsi soğutmada ve dayanıklılıkta ufak bir etkisi var.

bende almayı düşünüyorum şimdiye kadar bir sorun belirten olmadı.

bu SSD de kronik sorun var mıdır ? itopya da ki toshiba SSD sini iptal edip aynı fiyata bunu almak mantıklı mıdır. 480gb lık model

Kronik sorunu yok, taş gibi SSD. Kingston un sağlam serilerinden. Kendim de kullanıyorum 4 yıldır memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@White Ravens kronik sorunlu olduğunu yazmıştı bir çok yerde.

@White Ravens Kingston A400 ün ne gibi kronik sorunları var ? Kullananlar da hiç rastlamadım nedense, kendim de dahil :).

A400'ün hızı benzer SSD'lerden daha düşük.
Sağlığı da çok çabuk düşebiliyor.

A400'ün hızı benzer SSD'lerden daha düşük.
Sağlığı da çok çabuk düşebiliyor.

BX500 gibi kronik sorundan geçilmeyen bir SSD ye göre sütten çıkmış ak kaşık gibi A400, 4 yıldır aktif kullanıyorum ve sağlığı daha dak %94 de.

BX500 gibi kronik sorundan geçilmeyen bir SSD
"Kronik sorundan geçilmeyen" dediğine göre, bayağı sorunu var anlaşılan.
Peki bilgilenmemiz için bu sorunları sayar mısın?

"Kronik sorundan geçilmeyen" dediğine göre, bayağı sorunu var anlaşılan.
Peki bilgilenmemiz için bu sorunları sayar mısın?

Forumda da bolca rastlayabilrisiniz ki BX500 modelinin adı "kronik sorunlu SSD" olarak çıkmış halde, hızlı sağlık düşmesi, aşırı ısınması gibi sorunları mevcut. Ve şikayetçisi de çok, aynı Adata SU630 gibi.

Forumda da bolca rastlayabilrisiniz ki BX500 modelinin adı "kronik sorunlu SSD" olarak çıkmış halde, hızlı sağlık düşmesi, aşırı ısınması gibi sorunları mevcut. Ve şikayetçisi de çok, aynı Adata SU630 gibi.
Forumdaki 2-3 kullanıcının birbirleri ile anlaşarak açtığı karalama konularını baz alıyorsun sanırım.
Ben bir BX500 kullanıcısıyım.
Forum içerisinde bu SSD ile en çok test yapıp, sonuçlarını net paylaşan kişiyimdir.
Yukarıda paylaştığım linkleri incelemedin sanırım,
Orada A400'ün sağlığının 1 aydan kısa sürede ne kadar hızlı düştüğünü gerek ülkemizdeki, gerek y.dışındaki kullanıcılar tarafından paylaşılan konulardan görebilirdin.

Ek olarak, BX500'de aşırı ısınma gibi bir sorunu yok.
Yaklaşık 6-7 saattir HWMonitör açık, belki daha fazla bile olmuş olabilir, SSD max. 50 derece görmüş.
Screenshot_4.webp

Ve bütçeyi de göz önüne aldığın zaman,
BX500'ün satıldığı fiyatlarda, BX500'den daha hızlı SSD yok.

Yani kısacası;
Bütçede "Evo" serisine çıkılmayacaksa, alınacak en F/P SSD'lerden biri BX500'dür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,339
Üyeler
188,921
Son üye
Gigimens
Geri