TheFlashxd
80+
- Reaksiyon skoru
- 107
bu ssd de kronik sorun var mıdır ? itopya da ki toshiba ssd sini iptal edip aynı fiyata bunu almak mantıklı mıdır. 480gb lık model
Kronik bir sorunu görmedim arkadaşım kullanıyor fakat toshiba yı tercih ederdim. Plakası metalimsi soğutmada ve dayanıklılıkta ufak bir etkisi var.bu SSD de kronik sorun var mıdır ? itopya da ki toshiba SSD sini iptal edip aynı fiyata bunu almak mantıklı mıdır. 480gb lık model
Benim bildiğim kadarıyla yokbu SSD de kronik sorun var mıdır ? itopya da ki toshiba SSD sini iptal edip aynı fiyata bunu almak mantıklı mıdır. 480gb lık model
bende almayı düşünüyorum şimdiye kadar bir sorun belirten olmadı.
@White Ravens kronik sorunlu olduğunu yazmıştı bir çok yerde.Benim bildiğim kadarıyla yok
bu SSD de kronik sorun var mıdır ? itopya da ki toshiba SSD sini iptal edip aynı fiyata bunu almak mantıklı mıdır. 480gb lık model
@White Ravens kronik sorunlu olduğunu yazmıştı bir çok yerde.
donanimarsivi.com
donanimarsivi.com
A400'ün hızı benzer SSD'lerden daha düşük.
Sağlığı da çok çabuk düşebiliyor.CRUCIAL BX500 VS KINGSTON A400
Her türlü değer. 800MB görebildiğinizi mi zannediyorsunuz? Asıl önemli olan 4K hızı ve IOPS değerleri ki bunlar da iki SSD için de iyi durumda. Ayrıca bu dediğiniz Enmotus FuzeDrive ile de yapılabiliyor. RAM'den kullanıyor ayrıca iki hizmet de. yani demeye çalıştığım şey şu, bütçe yoksa gerek...donanimarsivi.com
BX500'in Üzerinde Yumurta Pişirmek
bu sata SSD ler neymiş böyle ya Aga bak anlamıyorsun! M.2'lerde ısınıyor iyi hava akışı yoksa hele. Bütün SATA'lar ısınmıyor!donanimarsivi.com
"Kronik sorundan geçilmeyen" dediğine göre, bayağı sorunu var anlaşılan.BX500 gibi kronik sorundan geçilmeyen bir SSD
"Kronik sorundan geçilmeyen" dediğine göre, bayağı sorunu var anlaşılan.
Peki bilgilenmemiz için bu sorunları sayar mısın?
Forumdaki 2-3 kullanıcının birbirleri ile anlaşarak açtığı karalama konularını baz alıyorsun sanırım.Forumda da bolca rastlayabilrisiniz ki BX500 modelinin adı "kronik sorunlu SSD" olarak çıkmış halde, hızlı sağlık düşmesi, aşırı ısınması gibi sorunları mevcut. Ve şikayetçisi de çok, aynı Adata SU630 gibi.