3933 dene eğer olmazsa düş.3866 mi yapayim 3933 mu?
Başlangıç için 1usmus yap eğer 5-10 dakika bir şey olmazsa boş zamanında anta denersin3933’te sistem acildi, Testmem5’i mi yapayim?
Tekrar aida testi yap arkada bir şey çalışmasın. Bakalım ne kadar etki etmiş.3866MHz ile 7dk oldu 1usmus test ettim hata almadim
Anladım hocam stabilite daha önemli aynı ayarlarda kalabilirsiniz. Maalesef ramler DJR olduğu için fazla zamanlamaları kısamıyorsunuz.tRFC kendi kendine yukselmis, o yuzden gecikme daha fazlaydi (59.8ns)
Çok zorlamaya gerek yok zaten 1.46v de çalışıyor.Anladım sağolun, voltajı vb. artırmanın bir faydası olmaz değil mi?
Hocam 1.6v'de degrade yememesi imkansız o işlemcinin. Anca benchmarklarda falan fark almak için anlık yapılır. Yoksa uzun süre aynı timinglerde çalışmaz bellek bozulur.Anladım, bazı forumlarda bu çipi 1.55-1.6’da kullananlar vardı o yüzden sordum, teşekkürler.
1.45v’de çalışıyor bu arada