❌İndirim Bitti! Kingston FURY Renegade 1 TB 7300/6000 MB/s NVME SSD 1782 TL

Kioxia g2'yi 930tl'ye aldım. Bu fiyata 1 tane daha alabiliyorum. İade edip alsam mı bilemedim yav.

Bende daha dün Sn850X e sistemi kurdum. Keşke geçen hafta düşseydi.

Ürünün satıcısı Amazon Germany olarak görünüyor. Ürünün gelmesi sizce yaklaşık olarak ne kadar sürer?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün satıcısı Amazon Germany olarak görünüyor. Ürünün gelmesi sizce yaklaşık olarak ne kadar sürer?
Gigabyte H610M-H ile uyumlu mudur bilen var mı?

Nays ile 1710'a gelmiyor mu?
Kc3000 bu. Peşin alacaksan amazondaki daha uygun ininal ile alırsan 100 tl de ordan geliyor. Maximum 1000/100 puan var

İlk mesajda her şey mevcut

Şu sahte KC3000 videosu meşhur oldu ancak sanki sadece KC3000 modelinin sahtesi varmış gibi düşünmeyin. Şu anda piyasada Kingston, Sandisk ve Western Digital SSD'lerinin sahteleriyle dolu piyasa. Kurumsal olmayan pazaryeri satıcılarından SSD satın almadan önce çok iyi araştırın.

Şu sahte KC3000 videosu meşhur oldu ancak sanki sadece KC3000 modelinin sahtesi varmış gibi düşünmeyin. Şu anda piyasada Kingston, Sandisk ve Western Digital SSD'lerinin sahteleriyle dolu piyasa. Kurumsal olmayan pazaryeri satıcılarından SSD satın almadan önce çok iyi araştırın.
Ki satıcı amazon germany sahte olsa bile sorunsuz iade alırlar. Pazaryeri satıcıları ile karıştırıyorlar galiba.

Kc3000 bu. Peşin alacaksan amazondaki daha uygun ininal ile alırsan 100 TL de ordan geliyor. Maximum 1000/100 puan var

İlk mesajda her şey mevcut
ürün garantisi olmuyor diye biliyorum ? 3-4 ay sonra skntı cıktığı zaman nolcak ? bilgin var mı ?

Amazon garantisi var hocam 100 lira fark var.
Amazon garantisi, ürün garantisi gibi 2 yıl falan mı geçerli oluyor, bi arıza durumunda burdaki amazon mu ilgileniyor? bilgilendirir misin ?

Son düzenleme:
Şuna göre nasıl? +garantisi var.
amazon garantisi > all

ürün garantisi olmuyor diye biliyorum ? 3-4 ay sonra skntı cıktığı zaman nolcak ? bilgin var mı ?

Amazon garantisi, ürün garantisi gibi 2 yıl falan mı geçerli oluyor, bi arıza durumunda burdaki amazon mu ilgileniyor? bilgilendirir misin ?
amazon garantisi dediğimiz sey amazonun sattıgı urunlerde amazon arkasında duruyor burdakıler gıbı servıs demıyor yanı onu demk ıstıyoruz

Geri