Aynı kalsın kim dedi? 2 katı olmasıda normal değil.1 seneden biraz daha önce hangi ürünün fiyatı aynı kaldı ki
Aynı kalsın kim dedi? 2 katı olmasıda normal değil.1 seneden biraz daha önce hangi ürünün fiyatı aynı kaldı ki
Serbest piyasa. Ülkede denetim yok ki. Herkes istediği fiyata satış yapıyor. Her sektörde.Aynı kalsın kim dedi? 2 katı olmasıda normal değil.
Dün araştırdım kingston sitesinde ürün kataloğuna bile girmemiş henüz.Dram var mı bu üründe?
İncehesap üzerinden aldım 1 yıl olmadı benim aklımada geldi seri numarasından kontrol edicem .Ssdniz orjinal mi nereden almıştınız
İncehesaptan alındıysa orjinaldir. Güncelleme yapılmama sebebi programın yönetici izniyle çalışmıyor olması olabilir yönetici çalıştırıp dener misiniz?İncehesap üzerinden aldım 1 yıl olmadı benim aklımada geldi seri numarasından kontrol edicem .
Ağzınıza sağlık hocam, birine içimden bi 15 dakka sövücem şimdiSerbest piyasa. Ülkede denetim yok ki. Herkes istediği fiyata satış yapıyor. Her sektörde.
Geçen sene bu zamanlar Dolar 26-27 TL bandındaydı.
Aynı sürede motorin 36 TL idi.
En pahalı sigara 48 TL idi.
Bu örnekler çoğalır.
Ben 15 gün önce Arçelikten aspiratör fiyatı sordum 2.500 TL idi, dün aldım 3.000 TL.
2 katı olması da normal değil dedin ya, ne normal ki ?
Pcie 5.0 ssdler daha iyi ama henüz yaygın değil.Şu an piyasadaki en iyi ssd sanırım.