Ertuğrul03Yavuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
Ssd geldi anakartla beraber bir 2 sip
arişte de bir sorun görmedim. Direkt soğutuculu slota yapıştırıyorum.
Hayır.Bu ssd PCIe 3.0. Bunu 4.0 ssd takılı, 4.0 bir sisteme takarsak diğer ssd'nin hızını 3.0 a indirir mi?
Eğer laptop da SSD yuvası varsa mantık olarak o slot da vidası da bulunması lazım.Laptoplarda ssd montajı için vida almamız lazım değil mi sabitlemek için
Her PCI slotunun veri yolu farklı dolayısıyla hızları etkilenmez. Bazı giriş ve orta seviye anakartlarda 2. ya da 3. PCI slotunun veri yolu Sata slotlarının veri yolu aynı olabiliyor. Böyle bir durumda her iki slotu aynı anda kullanamazsın.Bu ssd PCIe 3.0. Bunu 4.0 ssd takılı, 4.0 bir sisteme takarsak diğer ssd'nin hızını 3.0 a indirir mi?
depolama ayarlarından disk ve birimlere girip oluşturacaksınDostlar ssdden bende aldım ama yerel disk olarak gözükmüyor, nasıl çözebiliriz bunu?
Isı sorunu olduğunu söyleyen bir azınlık var ama çoğu kişide böyle bir sorun yok. Bende 5 adet var hiçbirinde sorun yok. Normalde 40 yük altında 55-60 dereceleri görüyor. Kendi yazılımı var SSD Utility isminde sitesinden indirebilirsin. Sıcaklık ve sağlık durumum bilgilerine ulaşabilirsin bu yazılımla. Test için CrystalDiskMark programını indirip yapabilirsin. Eğer bu sıcaklık değerlerin üstünde çalışıyorsa soğutucu ile deneyebilirsin. Anakartında M2 slotunda soğutucu blok varsa gerek yok ilave almaya...Arkadaşlar bu ısı sorunu nedirmbende aldım kullanıyorum yüke bindiğinde mi ısınıyor kaç derece olmalı nasıl test edeceğim. Soğutucu ile mi kullanmalıyım
Onda takacak slot var mı yaMacbook Air 2017'ye takacağım, umarım sorun yaşamam ya
var ya, ana slottaki 120gb onu çıkarıcam 1tb takıcam direkt, dönüştürücü ile.Onda takacak slot var mı ya