PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
pckolik.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MuratTheFounderOfGariban
önerdiğin ssd sata 3 ssd m2 ssd nin yarı hızından daha düşük bir hızda dostum ben m2 ssd arıyorumİncehesap’ta Apacher Panther 512GB var 670 lira civarı onu öneririm. Bende 1TB olan modeli aldım.
kronik sorunu falan var mı hocam 500 gb ssd beni götürür mü ? şuan 500 gb ssd daha var pc de toplam 1 tb olacak bunu alırsam. ayrıca üstüne 200 daha koy şunu al dediğin bir ssd var mıEvet alinir.
Yok hocam. Götürür.kronik sorunu falan var mı hocam 500 gb ssd beni götürür mü ? şuan 500 gb ssd daha var pc de toplam 1 tb olacak bunu alırsam. ayrıca üstüne 200 daha koy şunu al dediğin bir ssd var mı
inşallah 1 tb beni götürür hocam teşekkür ederim sağolun alıyorum kronik sorunu falan var mı ? ayrıca dram bulunuyor mu bu modeldeYok hocam. Götürür.
DRAM olmaz olur mu, varinşallah 1 tb beni götürür hocam teşekkür ederim sağolun alıyorum kronik sorunu falan var mı ? ayrıca dram bulunuyor mu bu modelde
ssd in götürmesinden dolayı değil depolama alanı götürür mü anlamında demiştim dostumGötürür.500 gb ssd'si bende var.Sorun yaratmadı.
dram olması çok önemliydi teşekkür ederim sipariş edicem birazdan ayrıca bunu taktığım zaman format atmama gerek yok değil mi ?DRAM olmaz olur mu, var
Ikincil disk olarak takacaksan gerek yok.ssd in götürmesinden dolayı değil depolama alanı götürür mü anlamında demiştim dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
dram olması çok önemliydi teşekkür ederim sipariş edicem birazdan ayrıca bunu taktığım zaman format atmama gerek yok değil mi ?
evet oyunları kuracağım sadece dediğim gibiIkincil disk olarak takacaksan gerek yok.
O halde gerek yok.evet oyunları kuracağım sadece dediğim gibi