tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,069
kronik sorunlu diyenler muhtemelen alamayanlardan birileri iptal etsinde ben alayım kafasında
he öyle mi olmuş knkkronik sorunlu diyenler muhtemelen alamayanlardan birileri iptal etsinde ben alayım kafasında
ulan boşu bosuna her yerde kornık sorunlu dedikleri için iptal ettım bende m2 alırım dıye neyse saglık olsun pny cs2140 alıcam amerıkdan 1400 lıraya gelıcekBunda yok
Hatta nette aratın tüm şikayetler 256 ve 512 gb modellerine 1 tb modeline şikayete denk gelmedim ben.
bu sefer indirim sayfaları paylaşmadan gördümla olm böyle indirimleri nerden görüyorsunuz siz bildiirm felanmı geliyor![]()
hocam stok arada ekleniyor takipte kalmakta fayda varulan boşu bosuna her yerde kornık sorunlu dedikleri için iptal ettım bende m2 alırım dıye neyse saglık olsun pny cs2140 alıcam amerıkdan 1400 lıraya gelıcek
özel den yaz cevap vereyim sana reklam olmasın buradala olm böyle indirimleri nerden görüyorsunuz siz bildiirm felanmı geliyor![]()
hacım senin iptal ettiğini aldım sanırım.ulan boşu bosuna her yerde kornık sorunlu dedikleri için iptal ettım bende m2 alırım dıye neyse saglık olsun pny cs2140 alıcam amerıkdan 1400 lıraya gelıcek
stok geldi çaktırmadan alBana onay kodu gelmedi kaç sefer alamadım. Mobilden alayım dedim sepetimdekileri bile almışlar o arada.
Yetişemedimstok geldi çaktırmadan al