Oyun için alicaksan dolapta bir satıcı garantisiz ama 0 1 tb ssd yi 1300 e satiyorTam olarak hangi model
Oyun için alicaksan dolapta bir satıcı garantisiz ama 0 1 tb ssd yi 1300 e satiyorTam olarak hangi model
hocam büyük farkları olmadığını biliyorum ama kioxia ile crucial arasında kaldım böyle arada kalınca da kitleniyorum karar veremiyorumGreen ucuz, blue orta , black oyun. Blue işinizi görür. Açıkcasi hepsi isinizi görür. Kioxia wd crucial hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz
Green giriş seviyesi blue bir tik daha uzun ömür kalite bir tik fazla tabi kağıtta.hocam büyük farkları olmadığını biliyorum ama kioxia ile crucial arasında kaldım böyle arada kalınca da kitleniyorum karar veremiyorum
Kullanıcı memnuniyeti Exceria SATA'da daha yüksek gibi görünüyor. BX500'de kullanımı büyük ölçüde etkileyecek sorunları yaşayanlar az değil. Exceria SATA'nın bu denli büyük sorunları fazla veya hiç görünmüyor.hocam büyük farkları olmadığını biliyorum ama kioxia ile crucial arasında kaldım böyle arada kalınca da kitleniyorum karar veremiyorum
2 ci el değil ama oyun için kullanacaksan en ucuz olana bak. Corsair Samsung Kingston kaç regenerade serileri dışında hepsi benzer performans verir.hocam sağol tavsiyen için ama hiç ikinci el ile uğraşasım yok
Bende de aynı durum var. Nvme m2 ile sata arasında yükleme ekranlarında vs. fark aşırı var mıdır? Yine aynı şekilde sadece oyunlarda kullanılacak.
Var dostum. Değer mi tartışılır. M2 hızlı diye alsan bile yük altında isindiginda hız sata hızına kadar dusebiliyor. Ya üst düzey dramli alıcaksın en ucuz modeli kioxia G2 onunda kronik ısınma problemi var. Oyun için ucuz sata alınır.Bende de aynı durum var. Nvme m2 ile sata arasında yükleme ekranlarında vs. fark aşırı var mıdır? Yine aynı şekilde sadece oyunlarda kullanılacak.
Gerçek deneyimde farkı hissetmezsiniz bile.Bende de aynı durum var. Nvme m2 ile sata arasında yükleme ekranlarında vs. fark aşırı var mıdır? Yine aynı şekilde sadece oyunlarda kullanılacak.
İzledim bu videoyu ama bu kadar az değildir diye düşünmüştüm. Gerçi 1 saniye olmasın 2 saniye olsun fark hadi yine az. Teşekkürler.kioxia modelini sipariş ediyorum @MoonWalk @vurucu4242 ilgilendiğiniz için çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu videodan anladığım kadarıyla önemsenmeyecek kadar fark var
Evet 1 adet m2 var zaten sistem onda, sadece oyun depolanır.Var dostum. Değer mi tartışılır. M2 hızlı diye alsan bile yük altında isindiginda hız sata hızına kadar dusebiliyor. Ya üst düzey dramli alıcaksın en ucuz modeli kioxia G2 onunda kronik ısınma problemi var. Oyun için ucuz sata alınır.