🔥İndirim KIOXIA EXCERIA G2 128GB microSDXC 320 TL

eyvallah 2 ay önce 355 liraya almıştım yedek olarak aldım bir tane daha

ya dünden berı aklımdaydı alayım diye, sen paylaşır paylaşmaz stoğunu sömürmüşler.

Araç kamerası uyar mı?
Takabilirsiniz fakat iyi olmaz. Bir diski en zorlayan şey devamlı yazma yükü altında kalmasıdır. Araç kameraları da devamlı kayıt yaptıği için bu kategoriye girer. Dolayisiyla bu tarz işler için özel üretilmiş; sürekli yazma yapmaya dayanıklı, ısıdan etkilenmeyecek Endurance (dayanıklılık) modellerinden lazım. Aksi halde disk çabuk ölebilir, yazarken ya da ısınınca takılma atlama yapabilir. En ihtiyaç olduğu anda kayda erişemeyebilirsiniz. Zaten Kioxia'nın bu modeli de en giriş seviye ürünü. Kamerada önermem.
Ayrıca bu modelleri kamera gibi yerlerde kullandığınızda bozulursa garanti kapsamına da girmez.

Ben Samsung Pro Endurance kullanıyorum ama Sandisk MAX Endurance, SanDisk High Endurance gibi modellere de bakabilirsiniz.

Alanlar
1) Gelenin G2 olup olmadığına baksın. Bana G1 geldi G2 değil.
2) 128 lazım değilse 64 yeterliyse az bir farkla Sandisk Extreme Pro alın. Çok daha ust seviye bir ürün.

Son düzenleme:
Eyw usta cevaplar için

Peki bu sd kart nasıldır

https://app.hb.biz/36T5xwTArXXh
Takabilirsiniz fakat iyi olmaz. Bir diski en zorlayan şey devamlı yazma yükü altında kalmasıdır. Araç kameraları da devamlı kayıt yaptıği için bu kategoriye girer. Dolayisiyla bu tarz işler için özel üretilmiş; sürekli yazma yapmaya dayanıklı, ısıdan etkilenmeyecek Endurance (dayanıklılık) modellerinden lazım. Aksi halde disk çabuk ölebilir, yazarken ya da ısınınca takılma atlama yapabilir. En ihtiyaç olduğu anda kayda erişemeyebilirsiniz. Zaten Kioxia'nın bu modeli de en giriş seviye ürünü. Kamerada önermem.
Ayrıca bu modelleri kamera gibi yerlerde kullandığınızda bozulursa garanti kapsamına da girmez.

Ben Samsung Pro Endurance kullanıyorum ama Sandisk MAX Endurance, SanDisk High Endurance gibi modellere de bakabilirsiniz.

Alanlar
2) 128 lazım değilse 64 yeterliyse az bir farkla Sandisk Extreme Pro alın. Çok daha ust seviye bir ürün.

Eyw usta cevaplar için

Peki bu sd kart nasıldır

https://app.hb.biz/36T5xwTArXXh
Bu da en giriş seviye kart. Bu tarz kartların adam akıllı incelemesi olmuyor. Zaten aralarinda pek bir fark olmaz.

Dolayısıyla kronik çabuk bozulma vs. sorunu olmadığı bilinen Kioxia'yı öneririm 2'si arasından.

Ama dediğim gibi biraz ekleyip Sandisk Extreme ya da Extreme Pro almak mantıkli. İyi bir satıcıdan almaya dikkat edin sahteleri çok fazla.

ya dünden berı aklımdaydı alayım diye, sen paylaşır paylaşmaz stoğunu sömürmüşler.
ben de böyle bir şey arıyordum dün erken uyuyunca kaçırdım :D

allahın cezası amazon da açılalı kaç yıl oldu hala adam gibi bir stok yönetimleri yok valla çok kızıyorum ya. cosori air fryer stoklamaktan depoda başka hiç bir şeye yer kalmıyor galiba. ya tırnak kadar hafıza kartı ne kadar yer tutabilir ya 1 palet getirsen aylarca satar bitiremezsin sayıyla mı alıyorlar anlamıyorum ki.

Laptoba uyar mı
Laptopunda SD kart girişi varsa dönüştürücüyle geliyor ama sanmıyorum eski laptopsa belki olabilir. Yoksa dönüştürücü alman gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alanlar
Giriş seviye doğrudur ama bir kaç seviye var zaten bu tabloda görülebildiği gibi farklar çok az. Sadece endurance farkı için 3 4x fiyat vermeye değer mi bilemedim. Özellikle şu ortadaki Plus marketingden başka bir şey değil.
1759908721123.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 stok vardı bu kadar hızlı biteceğini düşünmemiştim. 1 2 saat içinde stok bitti

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,105
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri