🔥İndirim KIOXIA EXCERIA NVMe 4TB SSD – M.2 2280, Heatsink, PCIe Gen4 10.700TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,956
duruyor, idefix'te de aynı fiyat
pazarama vs. 100-200 farkla

1762267376100.webp

Ben almıcam bende 2 TBlık olanı var alacak arkadaşlara tavsiye ederim ancak PS5 tam uyumlu PC lerde bazen uyumsuzluk sorunu yaşanıyor bazı kişilerde haberiniz olsun 2TBlık konu da baya konuşmuştuk orada bir arkadaş çözümü bulmuştu oradan bakabilirsiniz sorun olursa

Hani beyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav 2070 tl okudum aklımı yitiriyordum shshahha kusura bakmayın

Alıntıyı görüntüle
Ben almıcam bende 2 TBlık olanı var alacak arkadaşlara tavsiye ederim ancak PS5 tam uyumlu PC lerde bazen uyumsuzluk sorunu yaşanıyor bazı kişilerde haberiniz olsun 2TBlık konu da baya konuşmuştuk orada bir arkadaş çözümü bulmuştu oradan bakabilirsiniz sorun olursa
konuyla alakasız eklenti kullanarak mı siyah yaptınız amazon sayfasını?

2tb olanı vatandan 4670e almıştım. Bir arkadaş sağ olsun asya sitesi paylaşmıştı forumda, bu ssd ile alakalı her şey vardı. Dramsiz sanıyordum 2gb samsung dram varmış. Soğutma bloğunu be quite! üretiyormuş falan hoşuma gitti iyi ki de almışım.

Bu alınır mı sizce ömürlük düşünüyorum.

2tb olanı vatandan 4670e almıştım. Bir arkadaş sağ olsun asya sitesi paylaşmıştı forumda, bu ssd ile alakalı her şey vardı. Dramsiz sanıyordum 2gb samsung dram varmış. Soğutma bloğunu be quite! üretiyormuş falan hoşuma gitti iyi ki de almışım.
Ne zaman aldın süpermiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri