🔥İndirim Kioxia Exceria Sata 480 GB SSD 813 TL

Kartınıza dikkat edin siz yine de, 1 sene önce alışveriş yaparken kartı girdim diye bir gün aniden peş peşe alışveriş yaptılar kartla. Adamlar işin suyunu çıkarıp 5. Alışverişi yapmaya çalışırken banka aradı işlemlere bloke koydu.
Valla diyorum ya hiç sorun yaşamadım, pazaramayla alakalı hep bu tarz geri dönüşler var. Bana göre diğer sitelerden hiç bir farkı yok hatta fazlası var.

sdd alacağım da hangi markaya girsem yerden yere vururlardı. O geldi aklıma :D kesin buna da vurmuşlardır :D

sdd alacağım da hangi markaya girsem yerden yere vururlardı. O geldi aklıma :D kesin buna da vurmuşlardır :D
Toshiba bu zaten alınır niye yerden yere vursunlar ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu siteden yaklaşık 50 sipariş verdim, tek bir sorun yaşamadım o yüzden sordum sizede

Valla merak ettim beklerim cevabını
İş bankasını aradım pazaramayı ara dediler siteye giremiyorum ki müşteri hizmetleri numarasını göreyim vpnle bağlandım siteye aradım ss istediler

Fiyat güzel, daha yeni 240 GB Sandisk aldım 600TL ye.
Satıcı da Teknosa hem.
Kart bilgisi çalınabilir tarzı yazanlar olmuş, arkadaşlar kredi kartıyla ödeme yapmayın o zaman.
Ön ödemeli kart, banka kartı, sanal kart vs. ödeme yapıp alabilirsiniz çok basit :)

Toshiba bu zaten alınır niye yerden yere vursunlar ki

İş bankasını aradım pazaramayı ara dediler siteye giremiyorum ki müşteri hizmetleri numarasını göreyim vpnle bağlandım siteye aradım ss istediler
Hadi bakalım ne olacak .d

Hadi bakalım ne olacak .d
Teknik Desteğe ileteceklermiş ss attım ban yediğimi cihaz bilgisi falan verdim açarlar umarım birde üyeliğim varmış ben yok sanıyordum numaram üstünden üyeliğimi buldular dedim he o benim ilk sorduğunda üye değilim demiştim :D

Teknik Desteğe ileteceklermiş ss attım ban yediğimi cihaz bilgisi falan verdim açarlar umarım birde üyeliğim varmış ben yok sanıyordum numaram üstünden üyeliğimi buldular dedim he o benim ilk sorduğunda üye değilim demiştim :D
:ROFLMAO: :ROFLMAO: Bir şeyler dönüyor ama nee

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,982
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri